Ultima actualizare: azi, 20:53
DRM
Locale

Scandal şi batăi în mai multe localităţi din judeţul Satu Mare

tineri scandalLa data de 26.09.2014, orele 20.56, lucrătorii Secției 6 Poliție Rurală Tășnad au fost sesizaţi prin Serviciul Apeluri de Urgență 112, de către o persoană din localitatea Becheni, comuna Săuca, județul Satu Mare, despre faptul că, în jurul orei 20.40, în timp ce se aflau pe stradă în fața unui local din Becheni, minorii K. T. de 15 ani și V. A. de 14 ani, din localitate, pe fondul consumului de alcool, i-au aplicat lui L. C. de 16 ani, o lovitură cu o sticlă de bere la nivelul capului și mai multe lovituri cu pumnii în zona feței. Victima a fost transportată la Spitalul Municipal Carei, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. Faţă de cei doi agresori se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracțiunii de loviri sau alte violenţe.

La data de 26.09.2014, orele 23.08, lucrătorii Secției 6 Poliție Rurală Tășnad au fost sesizaţi prin Serviciul Apeluri de Urgență 112, de către S. Maria de 41 de ani, domiciliată în localitatea Ser, comuna Bogdand, județul Satu Mare, despre faptul că la aceeaşi dată, în jurul orei 23.00, în timp ce se afla la domiciliu, fiul său, P. Gheorghe de 23 de ani, în urma unor discuții în contradictoriu, a îmbrâncit-o pe sora sa, B. R. de 15 ani, aceasta căzând și suferind leziuni. Victima a fost transportată Spitalul Județean Satu Mare, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Faţă de P. Gheorghe se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracțiunii de loviri sau alte violenţe.

 În data de 27.09.2014, ora 10.35, Poliția municipiului Satu Mare a fost sesizată prin Serviciul Apeluri de Urgență 112, de către I. Marcel din Satu Mare, despre faptul că, în timp ce se afla în curtea unui atelier auto, a fost agresat fizic de către T. Ciprian și C. Bogdan, ambii din Satu Mare, care i-au aplicat mai multe lovituri cu pumnii și picioarele, iar numitul T. Ciprian i-a zgâriat autoturismul, care se afla parcat în stradă, prejudiciul urmând a se stabili ulterior.

În cauză s-a întocmit lucrare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de loviri sau alte violențe și distrugere.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Gal Zona Sătmarului a organizat Ziua LEADER. 11 comune s-au întrecut la Olimpiada Ţăranului (FOTO)

Gal Zona Sătmarului a organizat sâmbătă, 27 septembrie, în Micula, Ziua LEADER, eveniment menit să promoveze acțiunile desfășurate în cadrul...

Închide