Ultima actualizare: azi, 20:08
Locale

Site-ul Primăriei Satu Mare în primele zece locuri în topul celor mai bine concepute site-uri

site primaria satu marePrimăria municipiului Satu Mare ocupă locul 9 în topul celor mai bine concepute site- uri ale primăriilor reședință de județ din România.

În urma unui studiu efectuat de către specialiștii Universității Babeș Bolyai din Cluj Napoca cu privire la site- urile primăriilor din toate județele din România, site-ul Primăriei Satu Mare este clasat în topul realizat de specialiști pe locul 9 în ceea ce privește conceperea acestuia, precum și a informaților legate de serviciile primăriei către populație.

Primul loc în top este ocupat de site-ul Primăriei Baia Mare, care deşi nu este încă perfect, este cel mai bine conceput site al unei primării de municipiu reşedinţă de judeţ din țară. Municipalitatea a investit 50.000 de lei în urmă cu un an pentru o nouă platformă a oraşului iar acum are aproape 2.000 de vizitatori unici pe zi.

În coada clasamentului se află site-ul municipiului Tulcea, care stă prost atât la capitolul estetic cât şi la cel al transparenţei informaţiei în spaţiul online.

Potrivit specialiștilor UBB, site-urile multor primării reşedinţă de judeţ din România sunt prost făcute şi nu oferă informaţiile necesare, doar jumătate dintre primării afişează deciziile luate de consiliile locale şi prea puţine au şi o versiune de site într-o limbă de circulaţie internaţională.

Studiul specialiştilor în comunicare nu se opreşte aici, aceștia și-au propus ca la final de an să efectueze un studiu și asupra site-urilor consiliilor judeţene.

Topul site-urilor primăriilor din țară

Clasificare

Reședința

de județ

1

Baia Mare

2

Târgu Mureș

3

Oradea

4

Arad

5

Brașov

6

Deva

7

Cluj-Napoca

8

Sibiu

9

Satu Mare

10

Zalău

11

Craiova

12

Bistrița

13

Sfântu Gheorghe

14

Pitești

15

Bacău

16

Constanța

17

Râmnicu Vâlcea

18

Timișoara

19

Iași

20

București

21

Reșița

22

Alba Iulia

23

Focșani

24

Piatra Neamț

25

Alexandria

26

Galați

27

Giurgiu

28

Ploiești

29

Suceava

30

Slatina

31

Slobozia

32

Târgu Jiu

33

Buzău

34

Botoșani

35

Călărași

36

Miercurea Ciuc

37

Brăila

38

Târgoviște

39

Drobeta-Turnu Severin

40

Vaslui

41

Tulcea

 

 

Un comentariu

  1. Alin Răspunde

    Rusine Coica pentru stricarea pistei de biciclete din fata cabinetelor Dr. Coica de pe B-dul Lucian Blaga! Rusineeeeeeeeee! Pe unde ne mai ducem copiii cu bicileta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.