Ultima actualizare: azi, 20:42

Sport

Sportivii de la CS Karate Do Carei calificați la Campionatul Mondial din Polonia

karateka CareiOrașul Dąbrowa Górnicza, din Polonia, va fi gazda în perioada 10-12 octombrie, Campionatului Mondial de Karate Shotokan, 22st SKDUN World Shotokan Karate Championship and 7th SKDUN Kohai World Cup.

Sportivii careieni vor fi prezenți în ambele competiții, cea de Kohai fiind destinată centurilor inferioare, viitorilor campioni mondiali.

Conducerea clubului face tot efortul în vederea găsirii surselor de finanțare pentru această competiție de mare anvergură, putându-se baza pe rezultatele anilor trecuți și a acestui an.

Astfel în anul 2014, sportivii careieni, au acumulat în primul semestru un număr total de 91 de medalii, dintre care 21 de aur, 26 de argint și 44 de bronz.

Și în acest an se pot mândri cu 6 medalii, 2 de aur, 1 de argint, 3 de bronz, obținute la Campionatul European, 14 medalii de la Campionatul Național SKDUN din Federația Română de Arte Marțiale, 13 medalii de la Campionatul Național al Federației Române de Karate.

Eforturile depuse de către sportivi, antrenorii: Dărăban Gheorghe, dr. Fazekas Gheorghe Zoltan și conducerea clubului Karate Do B.F.K.S., se vor concretiza la Campionatul Mondial de Karate Shotokan din luna octombrie.

Moto-ul clubului a rămas neschimbat: ”Mai bine două ore de sport pe zi, decât două ore în fața calculatorului”, astfel îndemnând copii, tinerii, să se înscrie la antrenamentele clubului CS Karate Do B.F.K.S., în zilele de luni, miercuri și joi, de la ora 18, la sala de sport a școlii generale nr. 3, din Carei.

2 comentarii

  1. György Fazekas Răspunde

    Felicitări pentru rezultatele obținute până în prezent și mult succes pe mai departe

  2. CS Karate Do B.F.K.S. Răspunde

    Felicitări pentru rezultatele obținute până în prezent și mult succes pe mai departe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.