Ultima actualizare: ieri, 20:52
DRM
Locale

Tragere la sorți. Adriana Vâlcu, desemnată președinte al Biroului Electoral Județean

Tragere la sorti presedinte BEJ (6)Judecătorul Adriana Vâlcu a fost desemnată președinte al Biroului Electoral Județean Satu Mare pentru alegerile prezidențiale din 2 noiembrie, în urma tragerii la sorți ce s-a desfășurat astăzi în sediul Tribunalului Satu Mare.

Cu această ocazie, au fost stabiliți locțiitorul și membrul BEJ. Este vorba despre locțiitor Marta Sălăjan și membru, Mihai Coman Ileana.

Președintele Tribunalului, Rodica Grosoș Maxim, a declarat că a pregătit bilețelele cu numele judecătorilor pentru tragere la sorți deoarece niciun judecător nu a dorit să participe la alegeri.

”Avem liste, bilețele cu colegii judecători, sunt cu excepția mea toți judecătorii instanței pe aceste bilețele, pentru că nu a vrut nimeni, și nu vrea nimeni să participe la alegeri. Atunci, am decis că e chestiune de noroc, cine va fi tras dintre colegi va trebui să participe”, a spus  Rodica Grosoș Maxim.

Tragerea la sorți a fost efectuată de către vicepreședinte al Tribunalului Satu Mare, Nilda Preda Târnoveanu iar anunțul a fost făcut de către președintele Tribunalului, Rodica Grosoș Maxim, în prezența subprefectului Altfatter Tamaș și șeful Serviciului Juridic, Cosmin Dorle.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Accident rutier în Călinești Oaș. Unul dintre șoferi nu poseda permis de conducere

Joi după-amiază poliţiştii Secţiei Gherţa Mică au fost sesizaţi de către un localnic din Călineşti Oaş despre faptul că soţia...

Închide