Ultima actualizare: azi, 22:11

Locale

Valeriu Neagu îl acuză pe Petru Eleș că şi-a falsificat carnetul de antrenor

conferinta CSM (11)Fostul antrenor al echipei de baschet feminin CSM Satu Mare, Petru Eles, a fost demis de către conducerea CSM deoarece ar avea carnet de antrenor obținut prin fraudă, a anunțat astăzi, într-o conferinţă de presă, președintele CSM Satu Mare, Valeriu Neagu, la care a participat și staff-ul tehnic al echipei.

Potrivit lui Valeriu Neagu, demisia antrenorului Petru Eleș are o cauză reală, și anume în urma unui răspuns din partea Centrului Național de Formare și Perfecționare a Antrenorilor cu privire la solicitarea făcută de către conducerea CSM în ceea ce privește formarea profesională a lui Petru Eleș s-a constatat că actul care dovedeşte că este antrenor de baschet Petru Eleș, este unul fals și obținut prin fraudă.

”Trebuie să vă anunț că demisia domnului Eleș are la bază o cauză reală. Vreau să vă dau un comunicat de la Centrul Național de Formare și Perfecționare a antrenorilor care ne-a parvenit la club, deoarece acest carnet de antrenor pe care îl vedeți este obținut prin fraudă. Domnul Eleș Petru a păcălit toată presa sătmăreană, toată Federați Română de Baschet, unde este anchetă acum. Noi toți am crezut că dânsul este calificat în asta, dar eu zic că întrunește perfect fals și uz de fals”, a  declarat Valeriu Neagu.

Mai mult, acesta susține că ori de câte ori i-a cerut fostului antrenor să aducă actele în original acesta nu a răspuns solicitării și că se legitimează doar cu pașaportul.

Pe lângă toate aceste, președintele susține că a fost demis și pentru că nu se prezenta la antrenamente iar pregătirile erau făcute de antrenoarea Monica Ivan.

“Toți se întreabă de ce a fost demis? A fost demis pentru că nu se prezenta la antrenamente, sfida orice iar rezultatele, trebuie să recunoaștem, erau modeste. Pregătirile erau făcute de Monica Ivan singurul antrenor calificat. Eleș a căutat tot timpul să ne bage bețe-n roate, cum se spune. A venit un pivot de la naționala Ungaria, după care a plecat. La fel s-a întâmplat și cu o jucătoare din Serbia”, a declarat Valeriu Neagu.

Președintele CSM în încheiere a declarat că a făcut o adresă oficială la Facultatea de Educație din Budapesta de unde  urmează să primească un răspuns cu privire la diploma pe care antrenorul Pertu Eleș susține că a obținut-o, pentru a vedea dacă diploma este reală sau falsă, iar în cele din urmă  să se adreseze justiției pentru a face lumină în acest caz.

8 comentarii

 1. altu' Răspunde

  Domnule Neagu, lasati tehnicile de partid. Spuneti ca si-a falsificat diploma dar totusi asteptati un raspuns oficial din Budapesta. Amestecarea unor termeni nu tulbura mintile tuturor. Cititi articolul, uitati-va in oglinda si s-ar putea sa va apuce greturile fara sa fiti gravid. Pur si simplu mizeriile spuse cu un chip senin deranjeaza stomacul unui om cu constiinta. Nu e si cazul dvs, nu? dar considerati-va un rasfatat al sortii pentru ca aveti un stomac puternic. Asa trebuie sa fie un presedinte, cu organe puternice. Pentru noi ceilalti,sensibilii, exista pilula galbena si ceaiul de menta.

 2. de ce ne-ar interesa? Răspunde

  As dori sa vad ca va ocupati de baschet si de rezultate.nu sa faceti anchete.ce anchete faceti? Lasatii pe cei ce trebuie sa afle lucrurile astea.nu sunteti organ de ancheta.administrati baschetul!

 3. baba novac Răspunde

  Audietur et altera pars! Stimate domnule ziarist, suntem curiosi si de pozitia d-lui Eles

 4. satmarean Răspunde

  De cand exista director tehnic in persoana d-lui Sin, la sectia de baschet nu mai exista INTELEGERE!!!!! Este depasit , ar trebui sa se retraga>

 5. votul nostru Răspunde

  alt sudist??? sa-mi bag picioru?? HALOOOOOOOOOOOOOO NEAGULEEEEEEEEEEEEEE ROMINULEEEEEEEEEEEE, du-te ma nesimtitule si transcrieti masina cu numere rominesti nu bulgaresti ca din tara asta capeti banii nu in bulgaria nesimtit ce esti sluga pesedista

  • NUMERE bulgaresti?!? Răspunde

   Neagu demisia.tu iti iei salar in Satu Mare si platesti asigurare in Bulgaria. RUSINE RUSINE RUSINE…penibil…sa imi spuneti si mie ce numar are sa ma feresc…jenant…

 6. toma Răspunde

  Ba neagule, eles face in pielea goala Mai mult ca voi toti… toate rezultatele csm-ului sunt legate de el. Voi sunteti niste politruci infecti si paraziti. Dar nu-i bai ca-ti vine si tie sorocul. Mai repede decat crezi, si inca pe linie de partid. Adica de la bucale, intelegi mitic nenorocit?

 7. pop mihai Răspunde

  Afara cu toti sudistii din satu mare nenorocitii si impostorii drecului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.