Ultima actualizare: azi, 10:59

Locale

Accident rutier provocat de un șofer băut

accident

accident

Ieri , la ora 18:45 poliţiştii rutieri sătmăreni au intervenit la faţa locului la un eveniment rutier produs pe bulevardul Henri Coandă din municipiu.

Din verificările efectuate s-a stabilit că Ioan N. a condus autoturismul marca VW  iar pe fondul nepăstrării unei distanţe corespunzătoare în mers a intrat în coliziune din spate cu autoturismul marca Dacia, care circula regulamentar în faţa sa, proiectându-l pe acesta pe sensul opus de circulaţie unde a intrat în coliziune cu semiremorca marca Schmitz, tractată de autotractorul marca Mercedes, care circula regulamentar din sens opus. Din fericire în urma evenimentului nu au rezultat victime omeneşti ci doar avarierea autovehiculelor implicate. Conducătorii celor 3 autovehicule au fost testaţi cu aparatul etilotest , în cazul bărbatului care a provocat evenimentul aparatul a indicat o concentraţie de 1,08mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în cazul celorlalţi 2 rezultatele fiind negative. Lui Ioan N. i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz oamenii legii fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice , are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 mg/l alcool pur în sânge.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.