Ultima actualizare: ieri, 22:04
Locale

Au fost desemnați președinții secțiilor de votare

Rodica Grosos Maxim, Cosmin Dorle (14)Președintele Tribunalului Satu Mare, Rodica Grosoș Maxim, a desemnat astăzi președinții secțiilor de votare și locțiitorii acestora, în cadrul Birourilor Electorale ale secțiilor de votare din Satu Mare, ce se vor constitui cu ocazia organizării și desfășurării alegerilor pentru Președintele României din data de 2 noiembrie 2014.

Potrivit președintelui, Rodica Grosoș Maxim, au fost aleşi președinți și locțiitori de profesie juriști, iar în măsura în care în județ nu au fost suficienți juriști, în liste au fost înscrise și persoane cu o bună reputație la propunerea Instituției Prefectului. După întocmirea listei acesta a fost comunicată Autorităților Electorale Permanente, lista întreagă fiind aprobată.

Gruparea pe listă a președinţilor și locțiitor a fost stabilită pe baza unor criterii. Au avut prioritare juriștii și s-a ținut cont ca președinții să aibă domiciliul în apropierea secției de votare.

3 comentarii

  1. Bathori mariana Răspunde

    va rog sa publicati lista cu presedintii sectiilor de votate, si in presa si pe site-ul Institutia Prtefectului, cat main urgent, sau unde putem vedea lista , multumesc.

  2. ALEGATOR Răspunde

    E publicata pe site prefecturii.

  3. satmarean 2014 Răspunde

    Tov.din poza se aude ca este samsar de terenuri agricole si intravilane,masini de lux si cereale ! El este in comisie? Doamne ce tara! Domnu perfect cum il desemnati acolo? Este psd-ist?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Un tânăr a condus băut la volan

Aseară în jurul orei 20:00 poliţiştii Secţiei Satu Mare au depistat în trafic pe DJ 85, între localităţile Medieş şi...

Închide