Ultima actualizare: azi, 19:50
Locale

Călin Popescu Tăriceanu cel mai bun președinte pentru ardudani!

plr campanie ardudEchipa de campanie a lui Călin Popescu Tăriceanu a ajuns luni, 27 octombrie, în localitățile Ardud, Betiug, Homorodu de Jos, Homorodu de Mijloc și Homorodu de Sus.

 

„Călin Popescu Tăriceanu a fost mereu de partea ta!”

Oamenii i-au primit cum nu se poate mai bine pe „tăriceni” asigurându-i că pe data de 2 noiembrie vor pune ștampila de vot pe poziția cu numărul 13.

Doamna Viorica Țiplea din Homorodu de Jos îl susține pe Călin Popescu Tăriceanu pentru că „a fost singurul care mi-a mărit pensia, aștialalți numa’ de tăiat știu, nu mai îmi ajunge nici de medicamente, apoi cred că dacă a ajunge președinte ni le-a majora la loc”.

 

Locuri de muncă pentru tineret

 Echipa de campanie a ajuns și în orașul Ardud. Ardudanii nu au uitat că în prerioada guvernării Tăriceanu au fost create peste 600.000 de noi locuri de muncă și au fost mărite salariile.

„Votăm Călin Popescu Tăriceanu pentru că a mărit pensiile, salariile și pentru că a avut grijă de tineret creînd noi locuri de muncă.” au declarat două doamne entuziaste la vederea echipei de campanie.

Sursa: PLR Satu Mare

11 comentarii

 1. OM Răspunde

  Presedinte de ce?

 2. Darius Răspunde

  Mergeti mai si va culcati! Nu-l mai laudati pa Tariceanu. Daca a avut la ceva performanta, a fost doar la neveste, vreo 5-6.

 3. LIBERal Răspunde

  Vai de capul lor! O echipa de pupincuristi. Nici nu merita Tariceanu o altfel de echipa. Tariceanu a incercat sa distruga PNL!Merita dispretul liberalilor, nu altceva. S-a inconjurat de naparci si a format Partidul Traseistilor, PLR! Nimeni nu uita cum s-a dus cu jalba in protap la Ponta sa il bage in seama. Evident, Ponta l-a folosit, asa cum are obiceiul, si l-a facut sef la Senat, dorind ca prin acest gest sa-l determine sa distruga PNL. Din fericire, PNL a rezistat atacurilor furibunde, iar el si-a aratat cu adevarat fata, cea de oportunist, de traseist, nu de liberal.

 4. Dorin Răspunde

  Rusine PLR! Faceti parte dintr-un partid 100% format din traseisti.

 5. Reformatorul Răspunde

  Iohannis este un om al faptelor, nu al vorbelor goale, un om al promisiunilor onorate, nu al scandalurilor,un om care construieste, nu care distruge, un om ce crede in Romania lucrului bine facut, merita si trebuie sa fie presedintele Romaniei!Tariceanu nu merita votul vostru!

 6. Dorina Răspunde

  Tariceanu = Ponta. Nu votez asa ceva!

 7. satmarean Răspunde

  Pupincuristii lui Stef, nu va pierdeti vremea cu Moliceanu. Oricum, nu iese presedinte.Voi n-aveti nici partid legal inregistrat si sinteti 100% traseisti politici, asa ca lasati-o mai usor! Mai aveti de trecut pe la citeva partide, asa ca va trebe energie.

 8. Reformatorul Răspunde

  Daca tot umblati hai-hui, molicenilor, cautati-i o nevasta lui Tariceanu! A avut doar 5, sarmanul.

 9. Dorin Răspunde

  Votati Iohannis!

 10. Sisoe Răspunde

  Urmatorii la inchisoare: Stef, Silaghi, Govor!

 11. adrian Răspunde

  Cat albastru in fotografie. De luni daca vor face aceeasi poza, albasrul va fi inlocuit cu cea mai pura culoare rosie, intrucat cei din PLR au acasa 2 dulapuri de campanie, unul albasru si celalalt rosu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Votul tău decide viitorul nostru!

Campania "VREI la VOT - Pe 2 noiembrie, elevii iau atitudine!" este un manifest iniţiat şi implementat de Consiliul Regional...

Închide