Ultima actualizare: azi, 21:24
Locale

Compartimente de Reumatologie și Endocrinologie, la Spitalul Județean

inaugurare sectie Endocrinologie si Reumatologie (7)Inaugurarea Secției de Interne cu cele două compartimente noi, Endocrinologie și Reumatologie, a avut loc astăzi la Spitalul Vechi. Sătmărenii vor beneficia de două compartimente reabilitate complet acestea fiind situate la etajul 3 al Spitalului Vechi.

Secția de Interne, Endocrinologie și Reumatologie a  fost reabilitată cu sprijinul și finanțarea Consiliului Județean, astfel că acum Reumatologia cuprinde două compartimente cu câte cinci paturi, iar la Endocrinologie există un compartiment cu cinci paturi. Lucrările executate au constat în lucrări de igienizare, zugrăvire, de reparare a instalaților, modernizare a saloanelor, a grupurilor sanitare. Datorită lucrărilor de reabilitare efectuate, atât medicii, cât și pacienții au parte de condiții corespunzătoare din punct de vedere igienico-sanitar.

La eveniment au participat subprefectul Alfatter Tamas, președintele Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef, vicepreședinții Consiliului Județean, Mircea Govor și Rudolf Riedl, managerul Spitalului Județean Satu Mare, Erica Venemozer, directorul medical Paula Mare și cadre medicale.

Președintele Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef a declarat că sistemul de sănătate este o prioritate pentru instituția pe care o conduce, iar din 2012 și până în prezent datorită Consiliului Județean s-au reabilitat foarte multe secții din spitalele județului.

”Reabilitând spitalele și oferind condiții hoteliere europene, se vede clar grija noastră pentru sistemul de sănătate și totodată ne interesează și modul în care colegii noștri din sistemul de sănătate, cadrele medicale, reușesc să-și desfășoare activitatea”, a spus Adrian Ștef.

 La rândul său, vicepreședintele Mircea Govor a declarat că și în următorii doi ani se vor efectua lucrări la spital.

 ”Dorim să reușim să mansardăm la Spitalul de Urgență ambulatoriul și să facem corpul nou de clădire care după părerea mea va fi o realizare de excepție”, a menționat Mircea Govor. 

“Am reuşit să aducem specialităţi noi la nivelul unităţii noastre, care au fost foarte solicitate de către toţi locuitorii judeţului şi pentru care de multe ori erau nevoiţi să se deplaseze la Cluj. Chiar am primit o scrisoare de la Spitalul de Reumatologie din Cluj în care ni se solicita sprijinul în amenajarea la Satu Mare a unui compartiment de reumatologie  pentru că 35-40% din populaţia care se adresează spitalului din Cluj este din judeţul Satu Mare”, a afirmat Paula Mare.

Oficialităţile prezente după tăierea panglicii inaugurale au vizitat saloanele proaspăt renovate ale celor două compartimente.

 

 

7 comentarii

 1. Sfanta Maica Teresia Răspunde

  Jos Mafia PSD+PLR! Trece vremea ta, govore!

 2. satmarean 2014 Răspunde

  Ce penibil!Cata aglomeratie in poza la o panglica! Dar nu se mai termina cu acest populism ieftin,tovarasi? Daca faceati aceste investitii din banii vostrii sau a famigliilor voastre,atunci plecaciuni. Dar sunt convins ca preturile au fost umflate,iar investitia a ajuns de 3 ori mai scumpa! Traim cu speranta ca intr-o zi DNA va ajunge si pe plaiurile noastre,apoi sa vezi distractie! Jos govor,jos stef si toata clica asta de impostori!

 3. Intrebari mogulilor Govor (geaca misto) si Stef.... Răspunde

  1. Daca ati fost la tratamente in clinici din Austria si Germania domnilor Govor si Stef?

  2. Domnule Govor, e adevarat ca ,,il cresteti” si promovati peste tot pe Raul Babtan, directorul de cabinet la Prefectura si sef la Tineretul PSD, ca atunci cand nu veti mai fi in vreo functie sa il dirijati cum vreti pe el, ca doar e frumos si tanar si lumea o sa il voteze?

  3. Domnule Govor, vi s-a promis ca nu veti fi ,,legat” daca il terminati mediatic pe senatorul Valer Marian in fituica condusa de fiul d-voastra. Si ce parere aveti ca dupa ce senatorul l-a facut agent pe Ponta, l-ati discreditat si coincidenta sau nu, dupa ce Basescu a zis acelasi lucru, acelasi lucru i se face si lui, adica ca nu ar fi pe deplin sanatos.

  4. Domnul deputat Silaghi e ofiter activ SIE? Dat fiind faptul ca e prieten bun cu Melescanu, fost sef SIE.

  5. Sora d-voastra pe ce criterii a fost angajata la Apaserv?

  6. De ce va convine faptul ca Stef se ,,razboieste,, cu Coica? Oare ca nu sunteti barbat sa o faceti d-voastra?

  7. Daca un om curajos e inconjurat in politica de hoti si corupti, ce credeti, acestia ii vor fi dusmani sau prieteni? Pana va ganditi…il asteptam pe tovarasul Ponta sa vina in 25 octombrie la Satu Mare sa ne inaugureze Policlinica SM, ca in stirea asta se taie panglica ca au cumparat niste paturi si au zugravit…si cand vine Ponta la Satu Mare asteptam cu interes sa ne spuna cum de nu a votat nici el cu PSD in turul 1 in 2009, el a recunoscut, si acuma ne cere el sa votam PSD…..

 4. asistenta Răspunde

  COICA=CEA MAI MARE CAPUSA A SISTEMULUI MEDICAL SATMAREAN.
  Aduceti de acasa toate medicamentele pt tratamentul din spital ,nu mai votati hoti si mincinosi, spitalul are 5,6 milioane de euro datorii,nu va mai lasati pacaliti.

 5. alava Răspunde

  cred ca ii putem multumi lui Csehi aceasta realizare. Sau?

 6. Sebi Selmenti Răspunde

  Foarte faina chestia! Atat vreau sa carcotesc doar: trebuie sa fie panglica de 29 de metri sa incapa toate "personalitatile" macabre sa cioparteasca la ea

 7. flacara violenta Răspunde

  Nu le mai ajunge panglica la toti ciolanarii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Consiliere financiară și ajutor social pentru familiile defavorizate din Satu Mare

 Asociația Somaro prin Magazinul Social Somara Satu Mare vine în sprijinul familiilor defavorizate din Satu Mare oferindu-le consultanță financiară și...

Închide