Ultima actualizare: ieri, 20:11
Locale

Echipa de campanie PSD, în Tarna Mare şi Botiz

psd smIn acest sfarsit de saptamana echipa de campanie a PSD impreuna cu presedintele OFSD Satu Mare, Paula Mare, inspectorul general scolar  Claudiu Mondici, s-au aflat in mijlocul alegatorilor din targurile  din comunele Tarna Mare si Botiz.

S-au purtat discutii cu cetatenii despre problemele pe care le intampina, despre masurile luate de Guvernul Ponta pentru a veni in sprijinul fermierilor prin  cresterea subventiilor la hectar, de la 139 de euro in 2013, la 159 de euro in 2014, prin  despagubirile acordate pentru fermierii afectati de seceta din 2012, plata subventiilor din agricultura blocate de guvernarea PDL,  scutirea de la plata impozitului pe venitul agricol a fermierilor care au suferit pierderi din cauza calamitatilor din 2013. Toate aceste masuri fiind argumente puternice in fata alegatorilor  ca aceştia să voteze candidatul Alianţei Electorale PSD-UNPR-PC la preşedinţia României, Victor Ponta.

Primul Ministru,Victor Ponta, s-a ingrijit de toate domeniile nu doar de fermieri, asta pentru ca economia Romaniei sa evolueze.  In anul 2013 Romania a inregistrat cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana, cu 3,5% mai mult peste estimarile FMI, consumul si investitile straine au crescut cu peste 20% fata de 2012.

Sursa: PSD Satu Mare

Un comentariu

  1. DNA Răspunde

    BREAKING NEWS !!!!
    Sediul central PSD a fost mutat de cateva zile in sediul DNA !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Slujbă arhierească la Medieşu Aurit

Arhiereul vicar al Maramureşului şi Sătmarului, PS Iustin Sigheteanul, s-a aflat duminică în judeţul Satu Mare. Cu această ocazie, Preasfinţia...

Închide