Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Leonard Doroftei vine la Satu Mare

descărcare (7)Preşedintele Federaţiei Române de Box, Leonard Doroftei va ajunge în această seară la Satu Mare într-o vizită de lucru care are ca scop resuscitarea boxului românesc și implicit cel sătmărean.

Invitaţia de a veni în oraşul nostru îi aparţine secretarului Asociaţiei Judeţene de Box şi preşedintele secţiei de box de la AS Olimpia Căuaş, Florin Mulcuţan.

Doroftei va ajunge în jurul orei 22:00 la Satu Mare, urmând ca sâmbătă la 13:30 să fie prezent la inaugurarea sălii de sport Voinţa, unde îşi vor desfăşura activitatea pugiliştii, culturiştii şi karateka din oraş.

Va face o vizită şi la sala de box unde se antrenează sportivii de la AS Olimpia Căuaş, la subsolul sălii Ecaterina Both. Fostul mare campion va face şi o baie de mulţime pe străzile Sătmarului.

Alături de “Moşul“ Doroftei delegaţia îi va mai cuprinde pe Marcel Boboc, membru în Biroul Federal dar şi pe multiplul medaliat la Europene şi Mondiale, Valdemar Cucereanu.

Leonard Doroftei se află pentru prima dată în vizită la Satu Mare, fiind primul preşedinte de federaţie de box prezent în oraşul nostru după 1989. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.