Ultima actualizare: ieri, 22:01
Locale

E.ON Gaz Satu Mare pune în pericol proiecte europene de modernizare a unor străzi

inspectie lucrări, Dorel Coica, Eugeniu Avram (4)Primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, împreună cu prefectul Eugeniu Avram au efectuat astăzi o inspecție a lucrărilor de pe strada Doina din Satu Mare, stradă pe care lucrările de modernizare sunt oprite de mai bine de două luni din cauza unor țevi de gaz amplasate necorespunzător.

Potrivit primarului, lucrările de modernizare a acestei străzi nu pot înainta din cauza E.ON Gaz Satu Mare, care nu intervine pentru a rezolva această problemă. Mai mult, acesta susține că a primit răspuns din partea firmei, în care este anunțat că nu are echipă pentru reparații și că nu e problema ei. E.On Gaz l-a mai atenționat pe primar că după ce va termina strada de asfaltat vor veni cu un proiect de schimbare a branșamentelor și conductelor în anul următor, mai exact în luna aprilie.

„Cei de la E.ON Gaz știau că din 2011 noi vom lucra la această stradă, iar ei vin să-mi spună că nu vor putea schimba branșamentele și conductele decât anul viitor, prin aprilie. Adică eu asfaltez trotuare, fac tot și ei vor să vină în luna aprilie să spargă. Din cauza lor întârzie lucrările de modernizare a străzii. Riscăm să pierdem bani europeni, să nu închidem proiectele din cauza E.ON Gaz. Pe cei de la E.ON Gaz nu-i interesează, decât numai să își ia banii”, a declarat Dorel Coica.

Edilul a apelat la prefectul Eugeniu Avram pentru a rezolva această problemă, chemându-l să vadă situația reală de pe strada Doina. Prefectul Eugeniu Avram a declarat că încearcă să găsească soluții pe plan local și să discute cu E.ON Gaz pentru a rezolva această problemă.

Primarul susţine că și alte străzi din Satu Mare sunt în această situaţie,  branşamentele fiind amplaste la o adâncime de 30 cm, nu 90 cum prevede legea, subliniind că ”E.ON Gaz nu respectă legea”.

 

 

 

10 comentarii

 1. Dorel Răspunde

  Bă oricât l am blamat noi pe Coica face treba in oras.

 2. Nina Răspunde

  Deja arată orașul altfel.

 3. Tudor Răspunde

  Sa nu mai semneze d-ul primar autorizatii de spargere pt cei de la E- on. Ei vor veni cu un fel de bla bla ca au defecțiuni si ca orașul va zbura in aer dar astea sunt doar povesti. Trebuie cineva să le strângă pitin de gât ca dacă nu vor face ce vor in oraș si vor încasa niște prețuri la gaz de nu le vom suporta. La ora actuala gazul in România este mai scump decât in orice stat membru UE.

 4. Aureliansm Răspunde

  Da. Coica face treaba mare în oraș. Asa este. Foarte corect.

 5. Adii Raul Răspunde

  Dr.Coica tocmai a asflatat trotuarul de langa cimitirul Decebal iar celor de la e-on gaz tocmai li sau sculat sa sparfa tot ca au de pus tevi de gaz asta la o saptamana dupa asfaltare si voi spuneti ca coica e bun , e bun ca doar va mai asflata odata si totul pe banii vostrii.

 6. figaro Răspunde

  Incepe sa imi placa de primar. In sfarsit un om hotarat, care sa ia atitudine, sa nu se rezume doar la nu se poate. Bravo, dl. primar. Tineti-o tot asa, pentru ca doar asa veti ramane in mentalul colectiv ca si un om hotarat, dornic sa faca treaba. Am zis!

 7. unul care a trecut prin birocratia d-nului Măhăleanu Răspunde

  nu firma EON Gaz este de vina ci şeful firmei EON Gaz, d-nul Măhăleanu, care doreşte pentru interesele propri ca toate lucrările din judeţ să fie executate de firma VEXANO SRL, la care este actionar di umbră.

  • Pintea Traian reprezentant Vexano S.R.L. Răspunde

   Domnule iti recomand sa te documentezi inainte sa vorbesti. Si daca tot vorbesti fara sa te documentezi , macar ai curajul sa iti asumi cele spuse; ori iti este frica ca vor citi comentariile si persoane care te cunosc si vor afla ca ai lipsit la lectiile de gramatica din scoala primara? Te invit sa iti asumi raspunderea pentru afirmatiile carele faci atunci cand folosesti numele unei societati comerciale in postari de comentarii pe portaluri publice. Iar ca fapt divers , actionarii unei societati comerciale ii afli de la Oficiul Registrului Comertului si din ce stiu eu aceste informatii sunt publice.

 8. PICIUL DIN MALAI Răspunde

  MAAAAAAAAAA COICAAAAAAAAAAAAAA , incepe sa-mi placa de tine , nu credeam ca o sa zic asata , mai sti poate o sa te votez…

 9. sm Răspunde

  mi-e scarba de atat alai , se plimba si se fotografiaza pe banii nostrii, a spart pista de biciclisti in Carpati II ca sa aiba el parcari la cabinetetele lui particulare, pe banii nostrii……. Orasul e impodobit cu tot feluri de mutre de politicieni……… Pe cine le intereseza ? Mi-e scarba de guvernantii nostrii care numai le promit si uita sa mai faca ceva din promisiuni. In frunte cu Coica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
PSD Satu Mare: România are nevoie de Victor Ponta preşedinte

 Guvernul va creste pensiile, salariul minim si va dubla alocatiile pentru copiii din familii sarace. Pentru ca aceste decizii sa...

Închide