Ultima actualizare: azi, 20:54

Locale

NetMusic School și-a inaugurat noul sediu

Inaugurare  NetMusic School  (18)NetMusic School, unica școală privată de muzică din Satu Mare, și-a inaugurat astăzi noul sediu, situat pe b-dul Henri Coandă nr. 2, vizavi de Liceul Economic Gheorghe Dragoș.  

Inaugurarea noului sediu a fost onorată de prezența subprefectului Altfatter Tamas, vicepreședintelui Consiliului Județean Riedl Rudolf, viceprimarului Marcela Papici și a consilierilor municipali Gergo Butka și Maskulik Csaba.

Directorul şi responsabilul marketing al NetMusic School, Gabor Csele și Bertici Attila, au mulțumit celor prezenți la inaugurarea noului sediu, care are loc chiar în ziua aniversară a școlii de muzică, astăzi împlinind patru ani de existență. Aceștia au prezentat cursurile ce se pot urma în cadrul școlii, în prezent având în jur 150-160 de cursanți.

Vreau să vă felicit că ați fost dispuși să vă puneți energia și banii la bătaie, să faceți ceva din care noi toți, ca și sătmăreni, suntem beneficiari, pentru că ceea ce faceți dumneavoastră aici, dincolo de o afacere, este o afacere făcută cu foarte multă pasiune. Într-un foarte scurt timp sunt sigură că rezonanța NetMusic School va fi foarte mare și vă doresc să treceți în alte județe și de ce nu, să creșteți până unde vă doriți și până unde credeți că puteți duce”, a afirmat viceprimarul Marcela Papici.

Sunt profund impresionat de ceea ce am văzut aici. Cei patru ani de existență au fost extrem de prolifici pentru dumneavoastră și vă felicit pentru ceea ce ați realizat și mult succes”, a declarat subprefectul Altfatter Tamas.

Școala de muzică a luat ființă în 2010, peste 1000 de cursanți trecându-le pragul în patru ani de funcționare. În cadrul școlii sunt oferite cursuri de tobe și percuție, pian/sintetizator, deejay, chitară bass, vioară, canto, flaut, chitară și sunt personalizate în funcție de preferințele și abilitățile muzicale ale elevilor.  

Noul sediu oferă cursanților un ambient plăcut, special amenajat în 11 săli de specialitate, o sală de repetiții, au venit noi profesori readuși din străinătate care oferă în premieră noutăți tehnologice și educaționale. Tot în cadrul sediului NetMusic School se desfășoară și cursurile culinare Gastro Angel cu chef Bertici Kinga.

Acordurile muzicale de la inaugurare au fost acompaniate de gustările alese, preparate de echipa Gastro Angel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.