Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Peste 70 de persoane în căutarea unui bărbat plecat după ciuperci în pădure

padure ciuperciÎn data de 17.10.2014, în jurul orei 17,21, LUISA B, din localitatea Bârsăul de Sus ne-a sesizat prin Sistemul Național Apeluri de Urgență că soțul său, VASILE B., de 72 ani a plecat în jurul orei 10,00 în pădurea din apropierea localității, la cules de ciuperci și nu a mai revenit la domiciliu.

De urgență s-a constituit o echipă complexă formată din 16 polițiști, 5 jandarmi, 11 lucrători ISU, 3 lucrători SMURD și 6 salvamontiști care sprijiniți de 30 localnici, au demarat efectuarea de căutări în pădurea indicată de soția persoanei dispărute.

În jurul orei 21,30 bărbatul a fost găsit pe raza localității Asuaj din județul Maramureș de către unul dintre consătenii acestuia.

Astfel, VASILE B a fost predat familiei, care, pe toată perioada cât a lipsit de la domiciliu, nu a fost victima vreunei agresiuni.

Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare le mulțumește tuturor celor care, prin efortul lor susținut, au contribuit la finalizarea cu succes a acestei căutări, prevenindu-se astfel înregistrarea vreunei eveniment nefericit pentru familia în cauză.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.