Ultima actualizare: azi, 10:17
DRM
Locale

Premii pentru judoka de la CSM Satu Mare, la Campionatele de la Iași

Judo csm satu mareSâmbătă, 18, respectiv duminică, 19 octombrie, s-au desfășurat la Iași Campionatele Naționale de judo la seniori individual. La această competiție CSM Satu Mare a cucerit un număr record de medalii.

Performerul delegației noastre este Cristian Bodârlău care a devenit campion național la categoria de 90 kg. Medalii de bronz au luaturmătorii sportivi: Cristian Sereș (60 kg), Remus Lazea (66 kg), Eduard Nicolaescu (73 kg) șiLorandSamel (100 kg). Samel a luat medalia de bronz și în a doua zi a competiției, la „Open”. Marian Halas (81 kg) a suferit o accidentare la cotul stâng în semifinală, nemaiputând continua competiția, clasându-se în final pe locul V, poziție ocupată și de Ovidiu Pop (+100 kg).

Bilanțul competiției este unul foarte bun cu cinci medalii de bronz și o medalie de aur, performanță de care judo-ul sătmărean nu a mai avut parte.

Sursa: CSM Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale, Sport
Zi plină pentru susținătorii lui Călin Popescu Tăriceanu

Pensionarii îl vor pe Tăriceanu la Cotroceni  Caravana susținătorilor candidatului Călin Popescu Tăriceanu a avut o zi plină și duminică....

Închide