Ultima actualizare: ieri, 20:47
DRM
Locale

Preşedintele PP-DD Satu Mare, Alexandru Horvat, a trecut la PSD

alexandru horvatPreşedintele PP-DD Satu Mare, consilierul judeţean Alexandru Horvat, a trecut la PSD. Anunţul a fost făcut public în şedinţa Consiliului Judeţean de astăzi de către preşedintele PSD Satu Mare, Mircea Govor, care a precizat că şi alţi mulţi consilieri, viceprimari şi primari au trecut în PSD. Lista va fi făcută publică pe 17 noiembrie.

“Îi mulţumesc domnului Govor pentru că a acceptat să fiu primit în PSD. Voi fi acelaşi luptător pentru proiectele judeţului Satu Mare”, a spus Horvat.

Acesta a explicat că din poziţia sa a susţintu mai multe proiecte pentru judeţul Satu Mare, comune cu cele ale vicepreşedintelui Mircea Govor.

Astfel, PP-DD rămâne fără consilieri judeţeni, după ce şi Mihai Rusu a trecut la PLR.

8 comentarii

 1. Claudiu Răspunde

  Wow, si cu asta ce e, ar trebui sa ii ridicam lui Govor o statuie, tot un taran prost ramane….cu tot banii lui…el crede ca suntem prosti ca el, ca daca are un ziar in care manipuleaza, noi toti asa vom face ce zic ei? Vrajeli….stim noi ce mafie sunt ei si cum se protejeaza, nu conteaza ca sunt de la PDL, PNL, PLR…sa fie contracte fara numar…dar daca Curtea de Conturi si Consiliul Concurentei si-ar face datoria, ar fi altceva, insa cerem prea mult de la bugetarii astia….

 2. baciu vasile Răspunde

  vai de mama noastra daca pe asta la primit in PSD domnule GOVOR VA DORIM UN PIC DE DECENTA acest cretin e un HOT un TAPAR si un mincinos ,,cum dracu se face ca ajung astfel de specimene la conducerea judeteleor

 3. michi spaga Răspunde

  ASA SE NUMESTE HORVATH un MINI ,MICHI SPAGA CIT AI FURAT DOMN HORVATH DE LA MEMBRI PPDD .. A timp de 3 ani ai fost un intretinut pe bani tuturor oamenilor cinstiti din PPDD tu cu frumoasa ta AMANTA,,, DANUTA!!!

 4. matroz Răspunde

  Mare afacere a facut psd-ul!!!????.Un neica nimeni trecut cam prin toate pertidele,fugarit de la u.n.p.r a ajuns la…Drace ,ce mai voteaza romanul….

 5. satmarean 2014 Răspunde

  Cum dracu tati penalii,teparii ,incompetentii,frustatii,datornicii pleaca la psd? Acest paduche care raspunde la denumirea de horvath este un mare tepar si un frustat. A pierdut terenuri,animale(vaci)si alte bunuri agricole,din cauza incompetentei si lacomiei! Totusi el da din buza, cum ca va contribui prin prestanta ,lui la “realizarea marilor proiecte ale judetuli!! Prin ce vei contribui omule ,cand proiectele tale au ajuns in sant? Defapt si govor a falimentat tot ce a condus ca administrator in privat,dar ne administreaza banii nostrii publici! Haideti oameni buni sa dam de pamant cu acest psd,cu ponta si cu toate gunoaiele care-l sustin! Forta ACL!

 6. Admin Răspunde

  Pe vremea când acest Horvat era tânăr locotenent bătea militari și nu ii lasă în permisii numai dacă obținea favoruri.

 7. Tepes Răspunde

  Traseist de 2 bani se vinde pentru un pumn de arginti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Guvernul Ponta îi sprijină pe românii aflați în străinătate

Guvernul Ponta a extins programul "Prima Casa" pentru romanii din Diaspora. Au fost eliminate taxele consulare pentru declararea copiilor nascuti...

Închide