Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

Primarul Coica a decis: În această campanie electorală se pot afişa bannere

dorel coicaPrimarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, a afirmat astăzi, într-o conferinţă de presă că în această campanie electorală se pot afişa bannere pe raza municipiului, el susţinând că potrivit Legii 370/2004 republicată şi actualizată, afişarea acestora nu este interzisă.

Colegii mei consilierii au decis ca să nu se afișeze, dar eu consider că o hotărâre de consiliu local nu este mai presus de o lege care există. Deocamdată acest proiect propus de consilieri şi aprobat de dânşii va fi trimis spre Prefectură. Prefectura îşi va da girul, da sau ba, dar deocamdată în această campanie electorală se pot afişa bannere”, a declarat primarul Dorel Coica.

Amintim că la iniţiativa consilierilor UDMR aleşii locali au adoptat o hotărâre prin care interzic bannerele electorale pe raza municipiului, ei invocând aspectul neplăcut şi deranjul produs locuitorilor.

9 comentarii

  1. cineva Răspunde

    pe olteanul asta cand l-au interesat satmareni?

  2. olt Răspunde

    Eram siguri ca spanu v-a incalca o hotarare a consiliului local doar ca sa puna drapelele comuniste si plancardele si benerele rosii.
    UN OM CARE A COMPROMIS ADMINISTRATIA ROMANEASCA…….VOMA….

  3. Crina Răspunde

    Sa pună , nu e asta o problema , doar ca după campanie toate partidele sa le strângă

  4. ALEGATOR Răspunde

    LEGEA A STABILIT NU PRIMARU.

  5. Baba Novac Răspunde

    Oltean mizerabil, sa-ti fie rusine! Chelios ordinar!

  6. adina Răspunde

    In 2012 acest infect m-a pacalit,a fost in bloc la noi de doua ori ,ne-a promis tot felul de bazaconii ,s-a rugat de noi sa-l votam ca romanii sunt mai buni decat ungurii,ca el stie ce ne lipseste ,o sa vina cu investitori,ca v-a face drumuri bune si v-a renova centrul vechi si alte probleme din oras dar olteanul nu a facut nimica .
    Taxele si impozitele sunt mai mari cu 16/ ,apa este cea mai scumpa din zona Europei,drumurile un dezastru iar acum eu plec in strainatate ca am ramas fara loc de munca pt ca Coica ne-a desfintat chioscul unde am lucrat.
    La 26 de ani acest mincinos mi-a distrus viitorul din cauza lacomiei lui.
    OLTENE ITI CER DEMISIA .

    • Daniel Răspunde

      Asa e…stia ce lipseste…trotuare si locuri de parcare in fata cabinetelor sale !! Asta a facut in locul pistelor de bicicleta si a spatiilor verzi, pe toata zona cuprinsa intre parcarea de pe Lucian Blaga si str. Bargaului.

  7. haiduc Răspunde

    Cainii latra aiurea da latra aiurea

  8. Macro 17 Răspunde

    Oltene, te consideri deasupra legii?? (hotararea Consiliului local e LEGE !!) Vorbesti de faptul ca astepti girul Prefecturii. Hai, prosteste-ne si ne spune ca prefectul nu-i tot PSD-ist. Oare ce-o sa ne spuna prefectul?? Chiar iei de prosti toti satmarenii????
    Ti-a mers acu’ doi ani, da’….peste inca doi…n-ai sa mai incapi nici in orasul asta, nu la primarie. La “brutarie” ti-e locul si tie si lui Govor. Las’ c-ajunge sapunu’ si la funia voastra……

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.