Ultima actualizare: azi, 14:49
Locale

”Tăricenii” au bătut la pas Santăul, Săuca și Pișcoltul

plr4Echipa de campanie a lui Călin Popescu Tăriceanu, condusă de Claudiu Sulea, preşedintele filialei municipale PLR Satu Mare, a ajuns miercuri, 23 octombrie, la Santău pentru a face cunoscut programul singurului candidat prezidențial de dreapta, cu adevărat liberal, şi anume pe Călin Popescu Tăriceanu. Deşi vremea nu a fost prielnică, membrii PLR au ţinut neapărat să prezinte săntăuanilor şansa de a trăi într-o Românie mai bună, pe care o pot avea, votându-l pe Tăriceanu pentru funcţia de preşedinte al ţării.

Plină de elanul pe care ți-o poate da numai conștiința că reprezinți un candidat redutabil, echipa de campanie a lui Tăriceanu și-a continuat periplul electoral la Săuca şi Pişcolt.

Preşedintele Consiliului Judeţean şi membru în Biroul Naţional al Partidului Liberal Reformator, Adrian Ștef şi  viceprimarul Sătmarului, Marcela Papici, au explicat cetățenilor, importanța exercitării dreptului la vot, dar mai ales să voteze în cunoștință de cauză, un candidat care, în vremea cât a fost prim ministru a fost mereu alături de oameni și de problemele lor, un politician are a știut să transforme în mod magistral, proiectele într-o realitate prosperă.

Rezultatele acţiunilor de promovare de tip door-to-door au fost peste așteptări, cetăţenii din aceste localități au primit cu încredere și speranță, echipa de campanie a lui Călin Popescu Tăriceanu și i-au asigurat pe susținătorii acestuia că îl vor vota cu sigurnață.

Sursa: PLR Satu Mare

10 comentarii

 1. viorel Răspunde

  Articol scris la comanda!!Uitati-va ce echipa!Va imbatati cu apa rece!O sa vedeti ce rezultat dezastruos vor avea cei de la PLR in special la Satu Mare!Toti ceidin echipa sunt ”cei mai competenti liberali”!Pupidosisti sa nu ma exprim altfel…

 2. LIBERal Răspunde

  Vai de capul lor! O echipa de pupincuristi. Nici nu merita Tariceanu o altfel de echipa. Tariceanu a incercat sa distruga PNL!Merita dispretul liberalilor, nu altceva. S-a inconjurat de naparci si a format Partidul Traseistilor, PLR! Nimeni nu uita cum s-a dus cu jalba in protap la Ponta sa il bage in seama. Evident, Ponta l-a folosit, asa cum are obiceiul, si l-a facut sef la Senat, dorind ca prin acest gest sa-l determine sa distruga PNL. Din fericire, PNL a rezistat atacurilor furibunde, iar el si-a aratat cu adevarat fata, cea de oportunist, de traseist, nu de liberal.

 3. Vidraru Maria Răspunde

  Votam si noi Tariceanu !!! Pt binele nostru si al copiilor nostri !

 4. teo Răspunde

  Ăștia fac campanie electorală în timpul serviciului și desigur primesc salar iar șefii nu-i pun absenți. Înțelegeți cît de cinstiți sint!Ca și sefu Ștef.

 5. Satmarean Răspunde

  Felicitari pentru tot ce faceti, sunteti admirabili !!! Suntem multi “Tariceni”, oamenii trebuie sa iasa la vot ! La conducerea tarii avem nevoie de persoane competente care sa faca ceva si pt romani nu doar pt ei !!! Oameni treziti-va!!! Votati Tariceanu !!!

  • LIBERal Răspunde

   Vai de capul vostru! Tariceanu e o alegere nefericita. Nici macar partid inregistrat de drept nu are, insa neveste a avut cat 5 candidati la un loc.

  • Adela Răspunde

   Rusine PLR! Faceti parte dintr-un partid 100% format din traseisti.

  • Adela Răspunde

   Votati, Iohannis!

  • Reformatorul Răspunde

   Iohannis este un om al faptelor, nu al vorbelor goale, un om al promisiunilor onorate, nu al scandalurilor,un om care construieste, nu care distruge, un om ce crede in Romania lucrului bine facut, merita si trebuie sa fie presedintele Romaniei!Tariceanu nu merita votul vostru!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Cod galben de inundații în bazinul hidrografic Tur

Ca urmare a precipitaţiilor înregistrate în ultimele 12 ore şi a celor prognozate pentru următoarele ore se pot produce creşteri...

Închide