Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

Tiberiu Csik a redevenit antrenorul Olimpiei. Bodea a demisionat

ioan campean, tiberiu csik, dan babut (14)Antrenorul echipei Olimpia Satu Mare, Cosmin Bodea, și-a dat demisia din funcție iar conducerea clubului l-a repus în funcția de antrenor pe Tiberiu Csik.

Anunțul a fost făcut astăzi în cadrul unei conferințe de presă susținută de președintele clubului Olimpia, Dan Băbuț, președintele Consiliului de Administrație, Ioan Câmpean și antrenorul Tiberiu Csik.

”Din păcate, după cum bine vedeți, fostul antrenor principal lipsește, îi spun fostul pentru că chiar este fostul, ieri ne-am înțeles amiabil și în urma rezultatelor pe care le-a avut echipa și-a dat demisia și ne-a lăsat să parcurgem restul campionatului. Eu zic că este o pierdere pentru echipă, a fost un antrenor cu caracter bun, a reușit să facă ordine la echipă, a făcut un alt stil de joc, un bun profesionist, în schimb din păcate nu l-au ajutat rezultatele, suntem unde suntem, am acumulat 7 puncte în aceste meciuri. Cosmin Bodea și-a dat demisia de onoare, nu a fost forțat, pur și simplu am căzut de acord și am rămas la varianta că Tibi va prelua echipa ca și antrenor principal și îi va avea ca secunzi pe domnul Bolba și Dragomir”, a declarat Dan Băbuț.

Președintele Consiliului de Administrație, Ioan Câmpean, a declarat că îi mulțumește fostului antrenor pentru ce a făcut pentru echipă și își asumă această nereușită pentru că a fost propunerea lui la AGA de a-l înlocui pe Tiberiu Csik cu antrenorul Cosmin Bodea, încheind că dacă echipa nu se clasează pe locurile din play off își va da demisia din cadru clubului.

”Lui Cosmin Bodea îi mulțumim pentru ce a adus pentru Olimpia, a fost puțin mai obiectiv față de noi, a făcut foarte multe lucruri bune dar a avut și greșeli, în primul rând poziția de clasament este categoric o greșeală și nu puteam să ascundem acest lucru. Împreună cu Cosmin am luat această hotărâre să rupem înțelegerea pe cale amiabilă pentru că trebuia un șoc la echipă. Îmi asum această nereușită pentru că repet, a fost ideea mea ca și președinte de consiliu de administrație să vin la conducerea AGA cu propunerea de înlocuire a lui Tibi din postul de antrenor ca și director tehnic şi aducerea unui antrenor nou din afara Sătmarului. Repet, dacă nu ne vom clasa pe locurile din play off eu îmi voi da demisia din cadrul clubului”, a spus Ioan Câmpean.

Numit din nou antrenor al echipei de fotbal Olimpia, Tiberiu Csik a declarat că a avut o colaborare bună cu fostul antrenor și va rămâne în continuare în relații bune cu el. Mai mult, antrenorul a afirmat că el a respectat hotărârea din vară când a fost schimbat și a rămas alături de echipă dar şi de acum înainte va fi lângă echipă și la bine și la rău, și speră să fie inspirat în meciurile care urmează ca să le câștige.

 

4 comentarii

  1. Un vot Răspunde

    Conducerea poate sa isi asume esecul si fapte prin demisie si nu numai prin vorbe? Locuri nominale pe scaune pe cand? “Pierderile” de spectatori, de imagine si financiare nu le vede, nu le cuantifica si nu le plateste onor conducerea?

  2. Attila Hajdu Răspunde

    ma mir cum de a acceptat Tibi Csik ?dupa ce tot ei lau demis,tiganie,dar este singurul care a facut ceva ptr echipa asta,si tot la el sa apelat, Hai Tibi ca se scufunda vaporul !!! ajutane si cand merge echipa iar te dam afara ! intr-un cuvant Tibi Csik trebuie respectat ca el este singurul care duce echipa din Satu – Mare !

  3. doru Răspunde

    Ar trebui si cei doi papagali sa-si dea demisia,alaturi de betivanul de Bodea,care nici nu a putut veni la conferinta de presa,cred ca a avut o durere la limba!Cred ca numai celor doi si la 2-3 lingai care dadeau cu ciocu si dezinformau le pare rau ca a plecat “dl profesor,,Mai departe ,trebuie sa stranga randurile baietii,sa se reintregeasca echipa si…hai oli!

  4. satmarean Răspunde

    Indivizii aia ce se dau mari si tari, Babut si Campean, ar trebui sa-si dea demisia, nefiind in masura sa faca nimic bun pentru fotbalul satmarean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.