Ultima actualizare: ieri, 21:32
Locale

Trei cai furați din Franța descoperiți la Negrești-Oaș

cai furatiPoliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale în colaborare cu cei din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale  şi DIPI au efectuat joi, un număr de patru percheziţii domiciliare  pe raza localităţii Negreşti-Oaş.

În urma acestor acțiuni au fost puse în executare trei mandate de arestare europeană emise pe numele a trei dintre cele patru persoane la domiciliile cărora au avut loc percheziţiile.

Mandatele de arestare europeană au fost emise de autorităţile din Franţa pentru comiterea infracţiunii de furt de către numiţii Ioan T., Traian B. şi Teodor C.

Cu ocazia efectuării percheziţiilor au fost găsiți trei cai de tracţiune rasă grea care se pare că ar fi fost furați de pe teritoriul Franţei.

Persoanele în cauză au fost prezentate Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Oradea fiind demarate procedurile pentru extrădarea acestora.

Sursa: IPJ Satu Mare

Un comentariu

  1. antimanele Răspunde

    tipic pentru oseni,nu ma mai mira nimic,vaide capu lor….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Maria Magurean
Maria Măgurean, noul director al Inspectoratului Teritorial pentru Calitatea Seminţelor şi Materialului Săditor Satu Mare

Maria Măgurean este noul director al Inspectoratului Teritorial pentru Calitatea Seminţelor şi Materialului Săditor Satu Mare. Prefectul judeţului Satu Mare,...

Închide