Ultima actualizare: azi, 14:43
Locale

Victor Ponta, singurul politician de prim-rang din Romania cu un rol central în Summitul UE-Europa de Sud-Est

ponta1Se confirma inca o data ca Victor Ponta este recunoscut drept un lider regional puternic.

Premierul Victor Ponta a participat ieri  la deschiderea Summitului UE-Europa de Sud-Est, „Pe drumul spre stabilitate si crestere”, organizat de catre The Economist – unul din cele mai mari evenimente organizate in Romania, cu personalitati marcante ale politicii internationale.

Victor Ponta este singurul politician de prim-rang din Romania care este personaj central al unui astfel de eveniment. Prim-ministrul va explica, si de aceasta data, ca este nevoie de o viziune strategica integrata pentru UE si pentru Europa de Sud-Est. Evenimentele care se petrec aproape de noi, in Ucraina, arata care sunt pasii urmatori. Premierul a aratat si sustine in continuare ca obiectivele Romaniei trebuie sa fie obtinerea independentei energetice, intarirea securitatii in zona Marii Negre si sprijinirea parcursului catre integrare europeana al Republicii Moldova, Ucrainei, Georgiei, Serbiei si tarilor din Balcani.

De asemenea, Victor Ponta va sublinia pasii pe care Romania i-a facut ca tara catre investitii in proiecte majore centrate pe inovatie, catre stabilitatea politica in regiune, catre stabilitatea energetica si catre intarirea parteneriatului cu SUA, NATO si UE.

Prezenta lui Victor Ponta la acest eveniment major confirma inca o data ca Victor Ponta este recunoscut drept un lider regional puternic, un lider tanar, care a reusit repararea nedreptatilor sociale, reducerea inegalitatilor si cresterea nivelului de trai prin redirectionarea cresterii economice in buzunarele romanilor, in acelasi timp cu relansarea economica a Romaniei prin stimularea investitiilor, prin masuri pentru mediul de afaceri, prin relansarea industriilor si afirmare pe domenii strategice: energie, agricultura, IT etc.

Victor Ponta este cel care a reusit asigurarea unei stabilitati importante zonei, prin consolidarea pozitiei Romaniei si prin pasii inainte pe care aceasta i-a facut ca tara, din punct de vedere politic si economic.

2 comentarii

  1. flacara violeta Răspunde

    In titlu trebuia specifi kakat ca ponta este singurul mitoman,plagiator ,hot,cu socru hot,presedintele psd, cel mai corupt partid din Europa,care are slogan(daca NU castiga) SCAPA CINE POATE prezent acolo! Este o rusine ca un astfel de om ne reprezinta tara la astfel de evenimente! Ce putem astepta de la statele civilizate si dezvoltate,cand ponta este acolo sa minta.Deja lumea il cunoaste ca are discurs triplu,NU sti niciodata ce vrea sa zica! JOS ponta!

  2. DNA Răspunde

    BREAKING NEWS !!!!
    Sediul central PSD a fost mutat de cateva zile in sediul DNA !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Două programe de educație ecologică demarate de APM Satu Mare

Agenția de Protecție a Mediului Satu Mare a organizat astăzi o conferință de presă susținută la Casa Verde din Grădina...

Închide