Ultima actualizare: azi, 14:10

Sport

Volei: CSM Satu Mare – CSM Lugoj 3-2

Volei3În returul Cupei României, echipa de volei a CSM Satu Mare s-a impus azi, 10 octombrie, în fața celor de la CSM Lugoj, cu scorul de 3-2. Cu toate acestea elevele lui Adrian Pricop au ratat calificarea în următoarea fază a competiției după ce în turul de la Lugoj au luat bătaie cu 3 la 0. Returul s-a jucat în această seară în Sala de sport a LPS de pe strada Ady Endre.

Primul set a fost câștigat de echipa oaspete cu scorul de 22 la 25. În setul secund fetele lui Pricop s-au impus cu 25 la 14. Setul III a aparținut din nou echipei din Lugoj, 23-25. Setul al patrulea s-a dovedit a fi cel mai interesant. Echipa oaspete a condus cu 21 la 24, însă Beata Vaida a întors scorul, iar setul s-a terminat cu 27 la 25, în favoarea elevelor lui Pricop. Setul decisiv s-a terminat cu scorul de 15 la 2, tot pentru CSM Satu Mare.

Pentru formația sătmăreană au evoluat: Beata Vaida, Adriana Matei, Alexandra Mișca, Ivana Zburova, Viktorya Dyedkova,Alexis Mathews, Allison McCurdy, Angelica Podinăşi Alexandra Molnar.

În ceea ce privește campionatul, în data de 15 octombrie, de la ora 18.00, CSM Satu Mare va primi vizita echipei VC Unic LPS Piatra Neamț.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.