Ultima actualizare: ieri, 21:32
Locale

Accident rutier pe bulevardul Cloșca

accidentMiercuri, în jurul orei  07:50, poliţiştii rutieri sătmăreni au fost sesizaţi despre producerea unui eveniment rutier pe raza municipiului Satu Mare. Din cercetările efectuate a rezultat că Szabolcs K. a condus autoturismul marca Dacia e strada Dariu Pop şi ajuns la intersecţie cu bulevardul Cloşca, nu a respectat semnificaţia indicatorului “Cedează trecerea”, iar pe fondul neacordării priorităţii de trecere a intrat în coliziune cu autoturismul marca Skoda care circula regulamentar, pe drumul prioritar.

Din fericire în urma evenimentului nu au rezultat victime omeneşti, ci doar pagube materiale.  Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cazul  conducătorului  auto  care a produs accidentul s-a luat măsura reţinerii permisului de conducere, pe o perioadă de 60 de zile şi a fost sancţionat contravenţional cu amenda în valoare de 540 lei.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Asistenţii maternali cer intervenţia prefectului Eugeniu Avram

Preşedintele Cartel Alfa Satu Mare, Vasile Dârle, a cerut astăzi sprijinul prefectului Eugeniu Avram în numele Sindicatului Asistenţilor Personali, Maternali...

Închide