Ultima actualizare: azi, 14:51
Locale

Acţiunea “Curăţenie de toamnă” se prelungeşte

curatenia de toamnaPrimarul municipiului Satu Mare,  dr. Coica Costel Dorel împreună cu operatorul de salubrizare Florisal SA aduce la cunoştinţă publică prelungirea acţiunii de colectare a deşeurilor vegetale din curţile şi grădinile caselor cu perioada 17.11.2014 – 23.11.2014.

Colectarea deşeurilor vegetale se va realiza exclusiv în zilele în care strada este programată pentru colectarea deşeurilor menajere. Deşeurile vegetale se vor depozita în grămezi, lângă pubelele cu deşeuri menajere.

Nu se admite amestecarea deşeurilor vegetale cu altele, acestea fiind colectate separat.

Cetăţenii municipiului Satu Mare sunt rugați să respecte zilele programate şi modul de depozitare, în caz contrar se vor aplica amenzile prevăzute de Hotărârea Consiliului Local nr.33/2011. Colectarea şi transportul deşeurilor vegetale nu se taxează suplimentar pentru cetăţeni, cheltuielile fiind suportate din Bugetul Local.

Acţiunea va fi coordonată şi executată de Primăria municipiului Satu Mare împreună cu operatorul de salubrizare SC Florisal SA.

Un comentariu

  1. Puscas Răspunde

    O idee buna. Poate vin baietii lui Sile si pe Baritiu si strazile vecine, unde zac frunzele si alte resturi vegetale inca din primavara. Apropo Primaria chiar nu are nici un interes sa verifice cum decurg aceste campanii? Fac o propunere daca tot umple cutiile postale cu fel de fel de mizerii electorale rosii, baietii sa mai arunce un ochi si pe strada si sa comunice problemele catre conducerea Primariei, asa macar ar face si acesti turbulenti un lucru bun

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Bărbat bătut în Negrești-Oaș

Ieri după-amiază poliţiştii Secţiei Negreşti Oaş au fost sesizaţi de către o localnică din Oraşu Nou despre faptul că tatăl...

Închide