Ultima actualizare: azi, 11:49
DRM
Locale

Alegeri prezidenţiale Satu Mare: Liderii politici au votat de dimineaţă

mircea govor vot (2)Alegeri prezidenţiale Satu Mare

Ora 14 – Deputatul Ovidiu Silaghi, preşedinte al PLR Satu Mare, a votat la Grădiniţa Dumbrava Minunată.

“Sigur n-am votat pentru cei care doresc să continue acest regim care durează de 10 ani şi în mod cert am votat pentru o Românie altfel, altfel de preşedinte cu altfel de regim”, a spus Silaghi.

Ora 13:00 – Prefectul Eugeniu Avram împreună cu soția lui a votat astăzi la Liceul Tehnologic Constantin Brâncuși.

Am votat în primul rând pentru viitorul copiilor noștri, să fie acasă aici alături de noi de părinții lor, am votat pentru creșterea bunăstării tuturor cetățenilor acestei țări, am votat pentru unitatea românilor și pentru apărarea demnității naționale. În final, aș dori să adresez rugămintea către toți cetățenii acestui județ, cei cu drept de vot, să se prezinte la vot cu încredere pentru că îi asigur că am luat toate măsurile în așa fel încât votul lor să fie unul sigur și respectat”, a declarat Eugeniu Avram.

Ora 10:30 – Subprefectul Altfatter Tamas a votat la Școala nr.10, la secția de votare nr.67.

”Am votat pentru un viitor mai bun, pentru un viitor mai bun al nostru, al tuturor. Am votat unul dintre candidații pe care l-am considerat apt pentru a obține și pentru a câștiga această funcție. Am votat pentru un viitor al nostru comun european”, a declarat Altfatter Tamas.

Ora 10– Președintele Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef, împreună cu copiii lui a votat la fostul liceu Kolcsey, secția nr. 64.

”Am votat pentru viitorul județului Satu Mare, pentru viitorul României, am votat pentru zece ani de bunăstare și respect”, a declarat Adrian Ștef.

Primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, a votat la secţia amenajată în incinta sediului AJF.

„Am votat pentru un preşedinte tânăr, dinamic, un preşedinte care este respectat de puterile occidentale, care va avea relaţii deosebite cu Statele Unite, Uniunea Europeană, Rusia şi China. Am votat pentru un preşedinte care iubeşte copiii”, a spus primarul Dorel Coica.

La Liceul Ham Janos, deputatul Andreea Paul însoțită de co-președintele ACL Satu Mare, Petre Mureșan și Ileana Blidar, și-a exercitat dreptul la vot pentru o  țară normală, a respectului și a decenței.

Am votat ardelenește, am votat pentru o Românie a lucrului bine făcut, am votat așa cum cred că au votat toți ardelenii. După 25 de ani de democrație, după 75 de ani de la al doilea război mondial, după 100 de ani de la declanșarea primului război mondial, cred că a sosit timpul pentru o Românie normală, a respectului, a educației, a decenței. Pentru asta am votat și sper ca toți sătmărenii să iasă la vot. Este dreptul lor să voteze și este foarte important ca astăzi și pe 16 noiembrie să-și exercite acest drept”, a afirmat Andreea Paul.

”În urmă cu 25 de ani ne-am câștigat dreptul de a alege liber. Totodată, este și o obligație cetățenească, de aceea îi chem pe toți românii, pe toți sătmărenii la vot. Noi trebuie să ne hotărâm soarta. Astăzi am votat pentru o Românie normală, am votat pentru un președinte campion al lucrului bine făcut, al bunului simț, pentru o țară normală, pentru o țară pe un drum european, pentru viitor și prosperitate”, a declarat Petre Mureșan.

Ora 9:30 – Președintele PNL Satu Mare, deputat Romeo Nicoară, a votat la secția arondată din Cartierul 14 mai. După ieșirea de la vot, deputatul a afirmat că și-a exercitat votul pentru o Românie occidentală și pentru un județ care să aibă alte repere morale.

Am votat astăzi pentru o Românie normală, pentru o Românie occidentală, pentru o Românie altfel. În primul rând am votat pentru județul Satu Mare, județ pe care-l vreau înnoit, cu un aer proaspăt, județ care să aibă alte repere morale. Am votat pentru familia mea pentru că și ea are nevoie de un reper moral în România și pentru a-și putea crește copiii într-o țară morală, într-o țară ca afară”, a declarat Romeo Nicoară.

Ora 9:00 – Președintele PSD Satu Mare, Mircea Govor, a votat la Școala Generală nr. 10.

“Am votat pentru binele României, pentru unitate, prosperitate şi binele românilor în mod special. Acest lucru un singur om îl poate garanta”, a spus Govor.

Președintele UDMR Satu Mare, Pataki Csaba, a votat la Școala Vasile Lucaciu.

”Este o obligație morală a fiecărui cetățean din România ca să își exprime dorința politică prin vot. Acum 25 de ani a costat foarte mult ca și țară, ca să avem acest drept și îi sfătuiesc pe sătmăreni să meargă la vot indiferent unde sunt ei. Am votat pentru o Românie puternică care se păstrează pe niște comunități puternice și am votat un candidat care și înainte de campanie, și în campanie, și după campanie, și-a păstrat credibilitatea atât în interiorul țării cât și în exterior și nu a atacat pe nimeni. Eu pot să vă citez liniștit: El vrea să fie un arhitect care să construiască o țară puternică și nu un șef de șantier”, a declarat Pataki Csaba.

Ora 7:30 – Primul politician local care a votat a fost Raul Băbţan, preşedinte al TSD Satu Mare şi director de cancelariei al prefectului. Acesta a votat la ora 7:30 la Şcoala general nr. 7.

 “Mi-am exprimat azi dreptul de vot şi am votat pentru cei care au dovedit că-i sprijină pe cei tineri, categorie din care fac şi eu parte. Totodată, am votat şi pentru o Românie puternică”, a declarat Raul Băbţan.

 Ştire în curs de actualizare.

7 comentarii

 1. Elena Udrea Răspunde

  Lideri politici? Mafioti a caror loc este la inchisoare dar au dat spaga (mai ales govor) la anumite organe pentru a tine ascuns dosarul. Dar tot la tititica vor ajunge! JOS CIUMA ROSIE PSD!

 2. smany Răspunde

  Coica se agita ca sa scoata oamenii la vot pt ca doar asa ramane in libertate ,daca ajunge presedinte de dreapta s-a terminat cu cheluu la racoare.URA.

 3. Karl Marx Răspunde

  JOS CIUMA ROSIE PSD + PNL (momentan PLR)! Au fost la guvernare si nu au facut nimic bun pentru tara! Elena Udrea Presedinte!

 4. DNA Răspunde

  Puie Monta!!

 5. porc spinos Răspunde

  MA DA silaghi VOTEAZA DA NU MERGE ODATA LA PUSCARIE???????? CU TOT CU APARATUL DE BRUIAJ……..???? OVIDIU TE ASTEAPTA RELU FENECHIU

 6. Incizia Răspunde

  @porc spinos: Exista cativa procurori DNA care blocheaza dosarele penalilor a caror loc este la bulan: dar nu pentru mult timp le vor mai putea bloca!

 7. Dorin Răspunde

  Bine am ajuns.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Balul Bobocilor la Liceul Tehnologic ”George Bariţiu”, Livada

Elevii Liceului  Tehnologic “George Bariţiu” din Livada au petrecut o seara de neuitat la un restaurant din localitate, unde s-au...

Închide