Ultima actualizare: azi, 18:14
Locale

Dr. Cosmin Rațiu mulțumește sătmărenilor pentru votul acordat lui Iohannis

cosmin ratiuMultumesc tuturor cetatenilor orasului Satu Mare care au participat la vot,celor care au inteles ca schimbarea se impune pentru binele si bunastarea noastra votandu-l pe candidatul ACL domnul Klaus Iohannis. Va invit pe toti ceatatenii minunatului nostru oras sa participe intr-un numar cat mai mare la vot si sa ne bucuram impreuna pentru victoria finala Klaus Iohannis presedinte.

Consilier local PDL

Dr.Cosmin Ratiu

 

29 comentarii

 1. toma Răspunde

  “Va invit pe toti ceatatenii minunatului nostru oras sa participe intr-un numar cat mai mare…” tare comunicat…

 2. Mirica Răspunde

  DRAGI ROMANI MOBILIZATIVA SI MERGETI LA VOT SA NU NE CONDUCA UN HOT INTELECTUAL (UN PLAGIATOR NOTORIU)
  ESTE RUSINOS CA IN SEC 21 SA NU POTI SA VOTEZI AM AJUNS DE RISUL LUMI CU ACEASTA CIUMA ROSIE NUMITA PSD.
  TARA ACEASTA A FOST SI ESTE INFECTATA DE TOTI NEAVENITI DIN FOSTUL PARTID COMUNIST..CEI CARE IL ALEG PE PONTEL SUNT TOTI FOSTI COMUNISTI NOTORII.DRAGI TINERI VIITORUL ESTE AL VOSTRU NU AL ACESTOR BOSOROGI CU NOSTALGIA COMUNISMULUI…
  VEDTI CARE SUNT CELE MAI MULTE INVESTITII IN ROM. CELE NEMTESTI ASTA SPUNE MULT…DECI VOTATI IOHANNIS..DOAMNE AJUTA..

 3. oribil Răspunde

  da, si sa investiti in invatatmant ca ne ies copiii analfabeti ca mirica!

 4. OM Răspunde

  Cine nu=si respecta inaintasii e ca si cum ti-ai taia radacinile sufletului,se usuca ,iar mai apoi pier. De unde atata ura la tine Mirica? Parintii tai stiu ? Bunicii tai stiu? Ce urmas ,,de inalta cultura” au crescut. In tara asta va conduce cine va vrea poporul roman si nu cine vreai tu. Oricum nu esti democrat. Ar trebuii sa=ti ceri scuze.

 5. Mirica Răspunde

  „Nu, domnule Ponta. Românii din diaspora nu au ieşit la vot pentru că au fost «aduşi» cu autobuzele. Românii din diaspora au ieşit la vot pentru că este dreptul lor şi responsabilitatea lor morală. Vă spune asta o tânără care vreme de 7 ani a fost sub doctrina PSD. Vă spune asta o tânără care a fost activist încă de la 14 ani, ca mai târziu, la 18 să fie membru cu drepturi depline şi cotizaţii plătite. Vă spune asta cineva «de-al vostru». Era dreptul meu să votez după ce nu am aşteptat şi nu am primit nimic de la partid pe ochi frumoşi. Era dreptul meu să votez după ce am lucrat cinci luni fără salariu în România, înainte să plec. Era dreptul meu să votez pentru a mai salva ceva din învăţământul românesc, mutilat deja. Era dreptul meu să votez pentru viitorul unei ţări la al cărui buget, involuntar cotizez. Şi totuşi, nu am putut să îmi exercit dreptul, domnule Ponta. Pentru că după opt ore de muncă, am vrut să fiu un bun cetăţean pentru ţara care m-a aruncat ca pe o măsea stricată. Dar în faţa mea erau deja peste 1.000 de oameni şi din partea consulatului nu a existat nicio colaborare. Intra o persoană la 10 minute, iar declaraţiile pe proprie răspundere erau de negăsit. Zero cooperare şi la asta se adaugă şi o atitudine zeflemitoare a celor care trebuia să asigure buna desfăşurare a lucrurilor. Alta dată v-aş fi apărat ca o hienă, domnule Ponta. V-aş fi apărat pentru că PSD a însemnat enorm pentru mine. Şi dacă nu am renunţat când toţi îmi spuneau să o fac, credeam că nu voi face asta nicicând. Dar astăzi, domnule Ponta, mi-aţi încălcat un drept fundamental, mie şi altor câteva sute de mii de români… Mulţumim pentru că ne amintiţi încă odată ce ne-a făcut să plecăm din ţară”

  • nutu Răspunde

   depinde cine era deasupra,ca joe e clara era fantastica tanara!Gradina mare si-i mai suporta si pe atat de multi.

 6. adi vanea Răspunde

  Poza doctorului este din liceu?
  Macar asta nu a furat din banii nostrii ca si chelu sa isi faca clinica ,speram sa nu prinda si el gustul banilor publici in rest ok ,jos ponta plagiatorul si chelul mincinosul.

 7. Mirica Răspunde

  andreea.vass/photos/a.176995322379020.43307.165153116896574/726064754138738/?type=1

 8. Euglena verde Răspunde

  Jos Mafia PSD! Govor nu este la inchisoare caci a dat bani unui procuror DNA sa tina inchis dosarul…dar in scurt timp va fi luat cu catusele! Apoi vor urma: stef, silaghi!

 9. Mirica Răspunde

  oribil si OM vedeti ca la cabinet coica se dau consultatii gratis….si poate primiti si un certificat
  ca lumea sa nu va judece la ceea ce spuneti…
  ca de vindecat nu cred ca este cazul…dumnezeu cu mila..

 10. Mirica Răspunde

  Un arheolog susţine că munţii Carpaţi au fost ridicaţi de daci acum 3000 de ani ca să-i apere de PSD

  Munţii Carpaţi ar putea fi ridicaţi de mâna omului! O spune Troian Săbescu, arheolog al Institutului “Sergiu Cantacuzino”, într-un studiu recent care compară lanţul carpatic cu “un fel de Mare Zid Chinezesc construit de dacii din Ardeal ca să-i ferească de ceilalţi daci, care votau cu PSD încă de pe atunci”.

  zid_anti_psd_carpati.jpg

  Potrivit cercetătorilor lui Săbescu, în urmă cu 2-3 milenii, dacii din Ardeal erau într-un conflict tribal de natură agro-alimentară cu restul dacilor, întinşi până în Moesia, Sciţia şi Pont.

  “Pentru că aceştia din urmă nu prea munceau, dar le prădau adesea grânarele şi amforele cu ulei ca să aibă iarna pomeni electorale, dacii ardeleni au hotărât să ridice un zid uriaş. Au pus mână de la mână, bolovan peste bolovan şi au ieşit munţii Carpaţi”, explică Săbescu.

  “Ca zidul din Game of Thrones”, adaugă cercetătorul pentru a scoate în evidenţă seriozitatea covârşitoare a studiului său.

  “Aceşti munţi artificiali, atât de mari că se văd din spaţiu, i-au ţinut pe dacii PSD-işti afară din Transilvania până recent, când au reuşit să se infiltreze în Hunedoara prin tunelurile săpate de mineri de-a lungul secolelor. Îndrăznesc să spun că activitatea minieră din valea Jiului a fost doar un pretext pentru perforarea străvechiului zid. Se ştie că minerii sunt şi ei urmaşi ai dacilor pesedişti, cunoscuţi cândva ca daci FSN-işti”, adaugă cercetătorul.

 11. stefan Răspunde

  Ratiu sa le multumeasca maghiarilor la satu mare ca l-au votat pe Iohannis,ca altfel n-aveau nici jumate din voturile care le-au facut!

  • nutu Răspunde

   Aproape 7000 de voturi in Satu Mare date de maghiari la Ghinionul romanilor.Lor le sta la dispozitie viitorul pod .Ori se aruca ori se spanzura!

 12. toma Răspunde

  Asta se viseaza primar… Can te-or vota ungurii ca pe klaus! Adica soha!

 13. sile Răspunde

  Vai ……noastra cu Iohannis asta….pai sincer,asta are mamaliga in gura!Cum dracu sa ne reprezinte asta pe plan international????Ce stie el despre politica externa, ce stie el despre siguranta nationala????Ce stie despre economie???Ce stie el despre Romania si Romani cand el nici macar nu participa la manifestarile de ziua nationala si nici la un eveniment national???Oare stie imnul?????

 14. nicu Răspunde

  Mie nu-mi trebuie presedinte neamt! Eu vreau sa fie macar roman!!!

 15. mia Răspunde

  Eu votez cu Ponta!

 16. darius Răspunde

  Fara legatura cu politica l-as intreba pe domnul Ratiu cand a dat ultima data factura pe interventiile medicale……Sau ca o rectificare : de ce totul se face la negru in cabinetele lui????????

 17. pruni Răspunde

  Si la Coica nime ni nu taie nici o factura ,asistentele ii dau lui domnu primar incasarile la negru Sambata se fac deconturile,am fost si la cinica Ratiu la endocrinolog si spre mirarea mea asistentele m-au taiat chitanta ,nu factura.

 18. Mirica Răspunde

  Basismul este o sintagma idioata inventata de niste excroci politici si prin care s-a putut inventa o tabara (galeata) in care sa intre toti cei care nu sunt de acord cu PSD. Folosirea acestei etichete a permis polarizarea artificiala a intregului spectru politic romanesc in doua tabere si s-a facut asa pentru ca din punct de vedere al luptei politice era mai usor sa iti manipulezi propriul electorat si electoratul nehotarat folosind aceasta unealta perfida.
  Oamenii cad usor in capcana asta si omit sa gandeasca ca nu toti cei care nu il agreaza pe Ponta si PSD-ul sau il apreciaza in mod autopmat si pe Basescu deci nu tot ce este contra Ponta este automat si Basist. Aceasta sintagma “Basismul” a pus la dispozitia manipulatorior PSD o serie de instrumente de lupta politica foart puternice si distrugatoare: e vorba aici de sentime…

 19. Mirica Răspunde

  Mândrul Român a intrat azi în faza terminală a delirului naţionalist.

  Oricât aş încerca să ignor prostiile livrate la foc continuu de propaganda de partid, unele sunt atât de insultătoare, încât mă văd obligat să-mi înving sila şi să scriu. Testate seara la Ghiţă TV în stilul tabloid-apocaliptic consacrat, preluate de gherila de postaci şi răspândite pe Internet, livrate apoi de şoşonari door-to-door, manipulările Mândrului Român sunt de o grosolănie stupefiantă.

  După ce a văzut harta României colorată jumi-juma, Ardealul cu albastru, Moldova şi Muntenia cu roşu, Partidul a aruncat azi ultima manipulare din arsenalul naţionalist-ceauşist păstrat în Kiseleff: Iohannis ne va vinde Ardealul ungurilor. Este atât de trasă de păr această minciună, încât orice om cu scaun la cap ar întâmpina-o cu un zâmbet îngăduitor. Ca să-i fure electoratul lui Vadim, Funar şi Dan Diaconescu, PSD foloseşte însă în mod cinic retorica lui Nicolae Ceauşescu, încercând să-I sperie pe românii ardeleni cu ungurii: era tot ce mai lipsea din retorica iresponsabilă a unui ins care se pretinde că uneşte, dar care nu face altceva decât să bage frica în oameni.

  • matroz Răspunde

   Mirica:Mai nene duda:tu ai vre-o idee sau doar copiezi.Amicii tai la fel de handicapati te platesc crezand ca in capul tau spart se produce ceva.Luati-i fratilor banii inapoi,rade lumea de voi!

 20. Mirica Răspunde

  Fapt autentic, petrecut zilele trecute în Maramureș, sub ochii mei. Am schimbat doar numele bătrânei.

  În fața casei, Lelea Mărie s-a pomenit cu un banner roșu cu motive populare brodate din imprimantă. În stânga, poza premierului, în dreapta poza primarului, care cică girează candidatura plagiatorului, cu autoritatea sa morală de mareanvanghele local.

  La poarta bătrânei apare de nicăieri toarșu Găoază, un limbric local, nepot al primarului, angajat fictiv ca mecanic la primărie și trepăduș electoral ocazional pontănac.

  – Mno, duminecă-i votare, Lele Mărie, să vii la cămin să îți faci datoria! Știi cu cine trăbă votat, nu-i așe?

  – Dară că știu! Cu primarele oi vota, că uite ce mândru șade aici în poză și îi de-al nost’! Că doar nu oi vota cu hoțul ălălalt, belitu ăla de ochelarist, că numa’ nenorociri și furăciuni o făcut în țara asta, mânca-l-ar nevoia!

  Toarșu Găoază pleacă perfect confuzat, după care Lelea Mărie se întoarce bolborosind:

  – Mânca-te-ar beteșigu de putoare, las’ c-a vini Iohanes ăla și v-a țâpa pe tăți la ocnă, bate-v-ar Mniezo de hoți!

  • matroz Răspunde

   @Mirica zis „gaoaza”:pai se presupune ca tu esti chior.Cum focu umbli tu prin Maramu?Dr te prind aia te cutiteaza de-o sa vorbesti ca Funeriu!

 21. Mirica Răspunde

  Române, cum dracu’ să-l votezi pe Victor Ponta?

  By Lili Craciun on 23 octombrie 2014 • ( 244 )

  168 Votes

  images(Foto de aici)

  Sub guvernarea Ponta au fost introduse 36 de taxe noi iar sărăcia a atins cote alarmante; ce folos că a dat oamenilor înapoi banii luați de către Boc dacă în paralel a pus atât de multe biruri încât au sărăcit pe vremea lui și oamenii care altădată o duceau bine? Cu un deget a pus în câteva buzunare câțiva firfirei și cu camionul a luat tot din buzunarele tuturor, întorcându-le pe dos;
  Nu îi plac instituțiile de control asupra averii demnitarilor și nici asupra corupților: ANI și DNA. Discutăm de instituții nu de oameni, ca să nu avem vorbe. Numai unui om necinstit nu îi sunt pe plac controalele. Vrea o justiție aservită nu una independentă, comentând sentințele date de către aceasta (vezi cazul Adrian Năstase – Ponta l-a ridicat în slăvi, ca și cum ar fi nevinovat);
  A încercat suspendarea Președintelui prin încălcarea Constituției, încercând să limiteze controlul Curții Constituționale asupra hotărârilor Parlamentului, înlocuind abuziv și ilegal șefii celor două Camere din Parlament, în disprețul legii. Nu problema suspendării în sine o reproșez, ci modul ilegal în care a făcut-o.
  A pus în funcții oameni fără nici o experiență, pe motive oculte care țin de Adrian Năstase (vezi Ioana Petrescu – Ministerul de Finanțe), oameni agramați (vezi Marian Grapini care a ajuns europarlamentar), oameni care au încălcat legea (Mariana Câmpeanu i-a dat ilegal o pensie de handicap propriului ei soț, etc.), oameni care își iau leafa degeaba (Victor Ciorbea);
  Conduce un partid în care majoritatea (dacă nu chiar toți) au probleme cu anchete penale sau chiar dosare penale (Dragnea, Șova, Hrebenciuc, Sârbu, Mazăre, etc.)… Lista poate continua la nesfârșit;
  În vremea guvernării Ponta, România a intrat in recesiune, s-au oprit investițiile – dintre care cele mai dureroase sunt cele în infrastructura și dezvoltarea agriculturii), a crescut șomajul și a scăzut puterea de cumpărare;
  Ne-a furat pur și simplu autostrăzile, cheltuind banii de acciză pe orice altceva, taxa care avea drept scop, așa cum a declarat chiar Ponta când a introdus-o, construcția de autostrăzi;
  A fost de acord cu dosirea unor contracte în care una din părți este statul român pentru a nu se afla clauzele incriminatorii sau care au dus sau vor duce la devalizarea statului român (Bechtel, RMGC);
  Nu este privit cu încredere de nici unul din partenerii noștri externi (NATO și Uniunea Europeană), nici măcar de China care n-a investit un leu în România, cu toate declarațiile laudative de la televizor date de Premier. Nici măcar de Rusia nu este privit cu încredere.
  Este mincinos și fariseu, a promis un milion de noi locuri de munca, dar în realitate o armată de oameni a ajuns în șomaj pe vremea guvernării lui. Ca să nu mai vorbim de alte sute și mii de declarații mincinoase sau de lucrarea lui de doctorat, copiată în cea mai mare parte;
  A coborât sub limita oricărei decențe nivelul învățământului, promovând măsura aberantă ca elevii de liceu care nu au promovat examenul de bacalaureat să poată urma școli post liceale în cadrul universităților. Disprețul față de educație a culminat cu lipsa abecedarelor la clasa I din această toamnă;
  A ucis bolnavii de cancer și alte boli grave, le-a promis medicamente compensate sau gratuite apoi le-a dat cu tifla, prin măsuri aberante a redus accesul la serviciile medicale;
  A amnistiat fiscal oameni care au beneficiat ilegal de sume de bani, băgând astfel mâna în buzunarul celor cinstiți pentru că astfel de iertări sunt suportate de noi, cei care plătim corect taxe și impozite.

  Pentru aceste lucruri și pentru multe altele, nu, domnule Ponta, nu meritați să fiți Președintele meu! De fapt, nu meritați să fiți Președintele niciunui român. Sper ca istoria și țara mea să se debaraseze de dumneavoastră.

 22. matroz Răspunde

  @mirica:cam asa esti matale domn postac:

  Profesoara se plimba in clasa printre elevi, intrebandu-i pe fiecare ce si-ar dori sa ajunga cand vor fi mari. Cand veni randul lui Gigel, acesta raspunse:
  – Mi-as dori sa ajung miliardar, sa am o curva buna careia sa-i daruiesc o multime de haine scumpe si bijuterii, sa o iau in vacante si sa o port in jurul lumii cu avionul meu privat, pe care o sa-l cumpar special pentru ea, apoi sa fac sex cu ea de 5 ori pe zi pe propria noastra insula exotica din mijlocul desertului…
  Socata si neavand nici o idee ce sa-i raspunda lui Gigel, profesoara se indrepta spre urmatorul elev, complet bulversata:
  – Bine…Hmmm, si tu, Alinuta? Ce-ai vrea sa ajungi cand vei fi mare?
  – Curva lu Gigel…!!!!!!!!!!!

 23. matroz Răspunde

  Domnule doctor Ratiu:stiu ca stiti face lucruri bune si utile.Faceti-le in continuare…Nu va asociati cu genul de pierde vara ,mate fripte,ca cei care va iau apararea aici.Chiar va pierdeti vremea,nu aveti parteneri.Asocierea de acest gen va va aduce mari prejudicii.Chiar nu vedeti cu cine stati umar la umar.Lasati-i in durerea lor.Va discrediteaza si pierderea e mult mai mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.