Ultima actualizare: ieri, 22:13
Publicitate

Grand Mall: Primul târg pentru părinți și copii își așteaptă expozanții și vizitatorii

targ pentru parinti si copiiBucurii pentru părinți și copii este primul târg expozițional din Satu Mare care este dedicat în întregime copiilor, părinților și viitorilor părinți. Evenimentul dorește să adune la startul său firme din domeniul serviciilor și produselor pentru cei mici. Aici sunt incluse pentru început serviciile de care viitorii sau proaspeții părinți au nevoie la organizarea botezului: foto/video, muzică, cofetării, decoruri. Sunt așteptate să dea curs invitației și firme care își dedică activitatea nou născuților și celor mai mărișori, respectiv cei care produc și/sau comercializează articole pentru copii, jucării, hăinuțe, cărucioare, spații de joacă, animații pentru copii, picturi pe pereți.

Târgul va fi unul complex și gândit în maniera în care să satisfacă atât dorințele copiilor cât și a părinților. Astfel cei mici vor avea parte de multă interacțiune, fiind cooptați de personalul spațiilor de joacă, vor fi captivați de spectacolul oferit de Mr. Nicu, vor fi angrenați de diverse animații și animatori sau vor putea să își facă o poza cu Moș Crăciun care îi va aștepta cu scrisorile lor. 

Părinții vor putea căuta cadourile potrivite pentru cei mici dar în același timp vor putea lua parte la simpozioanele în spațiu deschis oferite pe tema creșterii și îngrijirii copiilor. Cele două zile vor avea o închidere grandioasă, cu o prezentare de modă a cărei modele vor fi copiii. Aceștia vor îmbrăca confecțiile unor cunoscute nume în lumea modei sătmărene.

Firmele care doresc să se înscrie pentru a partipa la târg sunt rugate să se adreseze organizatorilor la numerele de telefon 0746960726 – Adrian sau 0740335179 – Cristina, sau pe mail la adresele [email protected] sau [email protected] 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.