Ultima actualizare: azi, 21:24
Locale

Liderii lumii îl văd pe Ponta ca viitor preşedinte!

pontaJean-Paul Carteron este convins că Victor Ponta poate aduce schimbarea pe care România a aşteptat-o de ani de zile, subliniind că o ţară mare ca România merită un lider mare care să o conducă spre integrarea reală în Europa şi în lume. Fondatorul Forumului Crans Montana îl vede pe Victor Ponta drept un lider capabil care, după 16 noiembrie, va deveni preşedintele României.

“De ani de zile România a aşteptat SCHIMBAREA! A fost nevoie într-adevăr de foarte mult timp… Pe 16 noiembrie Victor Ponta ar trebui să devină președintele României și să înceapă, în sfârşit, integrarea reală a țării sale în Europa și în lume. O țară mare merită un lider mare! El vine. Progres, grijă faţă de societate, management competent, dar și pace, netezirea relațiilor umane, respectarea demnității umane: iată ceea ce românii aşteaptă!”, a scris Jean-Paul Carteron pe blogul său.

Forumul Crans Montana este o organizaţie internaţională de prestigiu, cu sediul în Elveţia, înfiinţată în 1986 de Jean Paul Carteron. În prezent, organizaţia colaborează strâns cu instituţii partenere precum ONU, UNESCO, UNIDO, ISESCO, NATO, UE, CE. Începând din anul 1989, Forumul Crans Montana organizează întâlniri destinate stimulării dialogului şi creării parteneriatelor la nivel înalt între figuri importante din politica internaţională şi mediul de business la nivel mondial.

 Biroul de presa al PSD

21 comentarii

 1. Sanda Răspunde

  Fondatorul Forumului Crans Montana este “lider al lumii” ? Sunteti jalnici!

 2. satmarean Răspunde

  Minciuni! Ce sa astepti de la plagiatorul Ponta!

 3. Irina Răspunde

  alegerilor-prezidentiale-pentru-victor-ponta-13520057?utm_source=Gandul&utm_medium=Click%2BCitesteSi+200&utm_campaign=CitesteSi%2Bgandul

 4. Preotesele la mama dracului?!?! Govor Răspunde

  inregistrarea Govor e…fara cuvinte. Preotesele sa mearga la mama dracului.ca le da afara daca preotii nu fac campanie lui Ponta!? INADMISIBIL. Unde e procuratura?! Cum sa ameninti preoti, preotese, consilieri,primari, directori,profesori, ?!?!?chiar asa de jos am ajuns.trist e ca toti vor face ceva de frica!!! Si toti vor incalca legea!macar de ar aresta vreo cateva zeci de psd-isti care stau in fata sectiilor! Daca si cu asta scapa Govor…Procuratura nu se autosesizeaza la amenintari??????se ameninta oameni, institutii, GRAV.de asta e judetul Satu Mare inapoiat!!!

 5. dascal Răspunde

  Campania jegoasă a PSD trebuie anihilată, altfel ne vom trezi în întunericul care se va aşeza după ce acest individ imoral şi amoral numit Victor Ponta ar ieşi preşedinte. Trebuie să ieşim la vot împotriva acestui flagel numit PSD. Acest moment dramatic pe care îl trăim are ceva din claritatea epică a unui basm. Forţele Răului şi Întunericului Moral trebuie spulberate. O putem face doar prin vot. Ieşiţi la vot şi vă rog scoateţi-vă prietenii la vot. Este ceasul al doisprezecelea. Nu mai e timp să vedem unde am greşit. Important e să nu greşim acum. Lehamitea, indiferenţa, scârba nu au ce cauta aici. Ieşim la vot!

 6. observator Răspunde

  “Îmi pare tare rău, Pinocchio”, o piesă cu dedicaţie pentru Victor Ponta de la 1Q Sapro :
  https://www.facebook.com/video.php?v=880050882018965&set=vb.128665513824176&type=2&theater

 7. SATMAREAN Răspunde

  Cum sa votati Ponta?! Vreti sa fie politizata Roamnia pana in maduva oaselor? Ascultati amenintarile lui Govor! https://www.youtube.com/watch?v=OpI-pgHvO64

 8. Reformatorul Răspunde

  Faptul ca tampitul asta de Monta a ajuns sa fie favorit la presedintie arata cat de jos a ajuns Romania

 9. dascal Răspunde

  Discuţia între membrii PSD Satu Mare şi directorii instituţiilor publice a pornit de la planul de bătaie pentru turul al doilea al alegerilor prezidenţiale, unde trebuie mobilizată toată lumea. De la primar până la poştaş şi preot.

  Când a venit vorba despre reprezentanţii UDMR, Mircea Govor i-a avertizat pe pesedişti să fie atenţi pentru că “ei sunt şemecheri şi lucrează la două capete”.

  “Vom avea în fiecare localitate câte un ungur de-al lor şi unul de-al nostru. Şi vom sta să vedem ce vor să facă”, le-a spus Govor.

  Iată stenograma integrală:

  “Tu trebuie să-i mobilizezi, să-i împarţi, nu mă interesează, în toate localităţile, să împarţi sever oamenii tăi pentru că am încredere în tine şi am încredere în oamenii tăi. Nu ştiu cum vă aranjaţi, cum vă faceţi, în fiecare localitate trebuie să avem 1,2,3,4, câţi încap.

  Te rog. Deci am spus, în tot judeţul. Trebuie să prindem primăriile UDMR. Cei de la UDMR ne-au promis că vin cu noi. Ei sunt şmecheri, lucrează la două capete, dar nu funcţionează. Vom avea în fiecare localitate câte un ungur de-al lor şi unul de-al nostru. Şi vom sta să vedem ce vor să facă. De asemenea, din momentul în care am bătut palmă cu ei şi le cerem acelaşi lucru în biserică trebuie să meargă în biserică

  (neinteligibil). Nu mai merge aşa. Nu mai avem ce face. Vom avea oameni în fiecare biserică ungurească. Asta e etapa a doua, după ce s-a vorbit preotul cu ei. Şi vom avea om care să asculte predică în biserică. Şi tot aşa. Am spus clar. Dacă aşa stă treaba, domnul primar din ..(neinteligibil) îmi dau cuvântul meu de onoare, îi fac acolo staţiune cum n-o fost niciodată ……(ininteligibil). Şi-i spun primarului din Sodun să cauţi teren între … pentru o staţiune şi-ţi fac o staţiune termală cum nu există în judeţul Satu Mare. Uite, ……suntem nerecunoscători”.

 10. Reformatorul Răspunde

  Baronul local Govor şterge pe jos cu directorii instituţiilor publice care nu au tras pentru Ponta.
  Într-o întâlnire cu membrii PSD şi directorii instituţiilor publice, Govor s-a răstit la participanţi, ameninţându-i că dacă Victor Ponta nu va câştiga alegerile, atunci îşi vor pierde funcţiile.

  “Nu mai am nevoie de filfizoni. Că nu se poate, dom`le. Că nu se poate pentru că oamenii ăştia, Ponta si Dragnea, nu merită bătaia asta de joc”, a ţipat Mircea Govor.
  De altfel, liderul PSD Satu Mare s-a luat personal de unul dintre şefii instituţiilor publice, căruia i-a reproşat că nu s-a prezentat la o şedinţă “pentru că era la primar”.

  “Eu îţi spun ultima dată, dacă eu te chem la şedinţă şi nu vii că eşti la domnul primar, eu mă duc la domnul prim-ministru. Fără nicio ezitare, o să fii dat afară. Să fii dat afară! Eu te-am pus director acolo, băi. Şi nu tu îmi comanzi mie!”, a strigat, din nou, Govor.
  Iată stenograma integrală:

  “Deci noi facem ce trebuie pentru judeţ şi ne pişăm pe şefii noştri…..Nu se mai poate să-l dăm în aia, nici pe el, nici pe … de la municipiu. Nu există asemenea vocabular, să-l dăm in aia sau în aia de Ponta sau de Dragnea. Nu există aşa ceva şi nu va mai exista, garantez eu. În judeţul Satu Mare, cât sunt eu aici nu vor mai exista aşa feluri de oameni. Să-i ia mama dracului pe toti, că n-am nevoie de toţi nenorociţii în jurul meu.

  Deci am nevoie decât de cei cu care pot face treabă, restul valea. Pleacă la mama dracului toţi, n-am nevoie de niciunul. Şi Dan Secelean (?), eu îţi spun ultima dată, dacă eu te chem la şedinţă şi nu vii că eşti la domnul primar, eu mă duc la domnul prim-ministru. Fără nicio ezitare, o să fii dat afară. Să fii dat afară! Eu te-am pus director acolo, băi. Şi nu tu îmi comanzi mie! (dă cu pumnul în masă) Ai fost numit politic, n-ai fost numit de Voica, pentru că el aici nu face legea în municipiul Satu Mare! Că m-am săturat.

  Deci încă o dată, dacă te chem la mine şi nu vii îţi garantez că vei zbura! Şi nu numai tu! Păi ce faceţi voi, mă, voi faceţi regula? Sau crezi că Voica îmi face mie regula? (nu se intelege)

  N-am numit pe nimeni în glumă, dar ce, mă milogesc în faţa lor? Nu mă milogesc. S-a terminat. S-a terminat. Deci să discutăm vorbe. Cine mai vrea să mergem împreună la muncă, mergem, care nu, acuma se ridică în picioare şi pleacă.

  Nu mai am nevoie de filfizoni. Că nu-s eu să-mi ţin (neinteligibil) de râs. Faţă de toată lumea. Că nu se poate, domne. Că nu se poate pentru că oamenii ăştia Ponta si Dragnea nu merită bătaia asta de joc (neinteligibil) cu cine, cu Iohannis

  Deci nu se mai poate. Dacă vreţi să lucrăm bine împreună, bine, dacă nu cu asta basta. Nu am nicio problemă, nu am niciun avantaj de când sunt preşedinte de organizaţie. Pierd ca un prost, şi ca imagine pierd, şi sănătate, pierd şi bani, pierd de toate. Dar nu-mi pare rău, dar măcar să văd rezultate, domne, că îi respect prea mult pe oamenii ăştia, vin de patru ori într-un an de zile. Vine lumea şi cere. Toată lumea se plânge (neinteligibil) .

  Dar nu se mai poate. Deci chiar m-am săturat. O să merg acuma la Bucureşti, o să-i spun exact situaţia şi o să le spun fraţilor, despre asta e vorba. Dacă în municipiu nu poţi să discuţi cu nimeni, de asta s-a întâmplat ……(neinteligibil, sună un telefon), n-a vrut să ia măsuri dure acuma înainte că s-a gândit ……(neinteligibil). Dar mâine o să zic tot. Şi mă duc la organizatţe, nicio problemă. Dar nu sunt eu slugă, măi, frate, dar ce credeţi? Deocamdată mi s-a dat sarcina asta să conduc faţă de voi.

  Cei care nu veţi avea rezultate în turul doi, cât sunt eu în Consiliul Judeţean şi cât am posibilitate, nu o să primiţi niciun cinci bani. Când se repartizează bugetul – zero, când se impart …(neinteligibil) zero şi garantez că niciunul nu mai primeşte nimic. Staţi şi muriţi, asta e viaţa.

  Deja nu se mai poate. Trebuie să mă duc eu să mă milogesc ca un prost şi să pun o groază în joc? Pentru ce? Ca sa vin aici să ce? Să mă fac de râs. Pentru că ăla doarme la amiază în loc să meargă în campanile electoral, alalalt în ziua votului stă şi nu face nimica, mă duc la altul nimica. Unde ai fost, măi? Unde a fost …(neinteligibil) de la şcoală? Cum să fie la şcoală, mă? Eu ce-s, tâmpit? M-am dus şi am vorbit cu omul nostru. … (neinteligibil) Să-ţi spun ceva, de luni nu mai vine la şcoală, să se ducă să se odihnească. De luni, la revedere. Nu mai merge cu de-aste feluri. Şi-o spun foarte clar. Toţi directorii de deconcentrate care au fost numiţi politic , directorii de şcoli, toţi care au fost numiţi politic dacă nu participă efectiv la campanie, pleacă acasă. S-a-ncheiat. Eu îmi asum pentru traba asta şi plec şi eu, nicio problemă, dar nu stau în faţa voastră să mă fac de râs. Nu stau, s-a terminat”.

 11. SATMAREAN Răspunde

  Votati Iohannis! PSD face din preoţi agenţi electorali pentru Ponta: „Am vorbit cu toţi popii. În fiecare biserică, un om trimite un SMS. La fiecare secţie de votare, să văd doi oameni. Să fie directori de şcoli, poştaşul din sat”

 12. dascal Răspunde

  Cu scoruri mici obţinute în Ardeal, pesediştii se pregătesc pentru o mobilizare masivă în al doilea tur al alegerilor prezidenţiale, unde Victor Ponta trebuie să scoată un procent cât mai mare. Într-o şedinţă cu membrii de partid şi şefii de deconcentrate, liderul SPD Satu Mare le-a explicat, punctual, acestora câţi oameni de la partid trebuie să stea în secţiile de votare.
  Primarul, viceprimarul şi consilierul, în primul rând, trebuie să fie nelipsiţi din ziua alegerilor. Apoi, Mircea Govor a indicat şi prezenţa poştaşului, a directorilor de şcoli, reprezentantul direcţiei sanitar-veterinare, toţi trebuie să stea în faţa secţiilor de votare şi să-i convingă pe oameni să voteze Victor Ponta.
  “Deci am hotărât în felul următor: la fiecare secţie de votare vreau să văd doi oameni în faţa secţiei de votare, din care să fie consilieri locali, în special dacă avem, să fie directori/profesori de şcoli, să fie poştaşul din sat, să fie reprezentantul direcţiei sanitar-veterinare, nu-i aci, sunaţi-l să vină urgent. Deci asta spun, în fata secţiei de votare să fie la intrare doi oameni care să stea de vorbă cu omul: Bună ziua, bine aţi venit, vă aşteptăm să veniti să fiţi de partea noastră şi la revedere.

  Dacă aveţi probleme acolo … Vă garantez. Deci la fiecare secţie de votare. Pe lângă asta trebuie să meargă din casă în casă să le spună la oameni în felul următor: oameni buni, nu facem voturi, nu ne gândim pentru comună, stăm degeaba. Le spuneţi. Vă spun sincer, eu vă garantez, toţi care vor pierde, eu nu vă ….(neinteligibil). Ăla care o pierdut cu mine nu se mai vede nu mai vede, de partidul ăsta vorbesc. De-aci încolo, iar eu la Consiliul judeţean în nici într-un caz.

  Deci o să facem o schemă pentru asta, sâmbătă, duminica asta şi duminica viitoare trebuie să aveţi un reprezentant din fiecare localitate, în fiecare biserică din localităţi. Am vorbit cu preasfinţitul, am vorbit cu toţi popii. Exact cum vorbesc cu voi, aşa am vorbit şi cu ei şi am spus la popi în felul următor: băi, oameni buni, s-o terminat. (neinteligibil)

  Dacă nu vreţi să fiţi de partea noastră, s-aduceţi să votaţi cu domnul Victor Ponta, eu nu vă mai cunosc. La mine la uşa nu mai veniţi. Le-am spus verde în ochi. S-a terminat. Fraţilor, NU, la revedere, şi i-am spus la preasfinţit, a spus presfinţitul trimiţi în fiecare localitate, în fiecare biserică un om, ăla să trimită SMS şi-n localitatea la care n-o spus să votezi cu Ponta să nu-l văd. Dar nu se mai poate. Nu se mai poate”.

 13. satmarean Răspunde

  elev pervers care a facut scoala pe pile ..si teza de doctorat i-a aprobat-o bombonel nastase.Nu te pui cu Johannis,parlitule,profesorul te bate la curul gol,in timp ce tu esti elevul din ultima banca cu fitzuica :)) du-te prin sat,mai prosteste taranii cu ulei si zahar

 14. Traian Răspunde

  Ponta pupa poala popii …Popa pupa poala lui…2 sisteme corupte ce nu au nici un D-zeu!!!

 15. Satmarean Răspunde

  Cristian Tudor Popescu, dezvăluire teribilă pentru Victor Ponta
  http://ampress.ro/stiri/cristian-tudor-popescu-dezvaluire-teribila-pentru-victor-ponta/

 16. relu Răspunde

  Mircea Govor, a fost înregistrat în timp ce ţipa la colegii săi de partid şi-i ameninţa pe directorii de şcoli, pe şefii de deconcentrate, dar şi pe preoţii din judeţ că vor avea de suferit dacă Victor Ponta nu va câştiga prezidenţialele. În această săptămână, Liviu Dragnea a discutat cu toţi şefii de organizaţie din ţară despre rezultate de la alegeri, iar în week-end-ul trecut s-a deplasat la Satu Mare pentru a evalua situaţia din judeţ. http://politicstand.com/exploziv-metoda-psd-intimidare-si-amenintare-audio/

 17. Leo Răspunde

  Matusa copiiilor adoptati spune adevarul si dezminte atacurile murdare impotriva lui Klaus Iohannis https://www.youtube.com/watch?v=m3t74v8UAiU&feature=youtu.be

 18. Mirica Răspunde

  Aceasta este România ce am pregătit-o de un sfert de secol pentru fii şi fiicele noastre: o ţară în care politrucii ameninţă aşa cum o făceau secretarii de partid. Ar trebui să ne fie ruşine că am permis acestor specimene să mai reziste. Într-o ţară normală ar trebui ca acum sătmărenii să dea cu PSD şi cu Mircea Govor de pământ. Treziţi-vă, şi luaţi-vă judeţul înapoi. Dacă nu pentru voi măcar pentru copiii voştri.

 19. Boér Botond Răspunde

  Stimati PSD-isti, portalul pe care a "aparut" articolul original nu apartine Forumului Crans Montana, acea adresa de internet este intretinut de o firma offshore din Elvetia. Deci evident, ca in realitate Domnul Carteron public nu l-a sustinut si nu-l sustine pe Domnul Ponta la alegerile presidentiale din Romania. E si evident, de fapt.

 20. Boér Botond Răspunde

  Stimati PSD-isti, portalul pe care a "aparut" articolul original nu apartine Forumului Crans Montana, acea adresa de internet este intretinut de o firma offshore din Elvetia. Deci evident, ca in realitate Domnul Carteron public nu l-a sustinut si nu-l sustine pe Domnul Ponta la alegerile presidentiale din Romania. E si evident, de fapt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
ACL: Victor Ponta pregătește românilor o nouă lovitură la buzunar

În 2015 elimină cota unică şi majorează de până la 8 ori alte impozite şi taxe Victor Ponta refuză să...

Închide