Ultima actualizare: azi, 16:12
Locale

Mihai Huzău: Tinerii au penalizat minciuna și incompetența

Mihai HuzauÎn 16 noiembrie tinerii au ieșit în număr foarte mare la vot. Un caz fără precedent în ultimii 14 ani. Au ieșit la vot pentru ca s-au simțit jigniți si ofensați de atitudinea domnului Ponta și de campania murdară dusă de acesta. Candidatul PSD ne spunea cu nonșalanță cât de bine trăim în România, cât de bine vor fi organizate alegerile în diaspora pentru turul doi și cât de bine ne va fi odată ce va ajunge președinte. Afirmații care nu doar ca au deranjat, ci au reușit să scoată lumea în stradă protestând împotriva corupției, protestând pentru democrație.

Falsitatea, minciuna și incompetența guvernului Ponta le-a fost fatală!

Tinerii au demonstrat ca nu sunt doar o masă de manevră ușor de manipulat, ci reprezintă o forță care odată dezlănțuită poate face diferența. Tinerii au ales un președinte onest, simplu, a cărui singură carte de vizită sunt faptele. Iohannis a reușit să ajungă în inimile tineretului prin sinceritate, renunțând la populismul ieftin.

Avem în sfârșit un președinte pe care-l simțim aproape, în care avem încredere că va face tot ce îi stă în putință pentru noi tinerii și pentru țara noastră, pentru viitorul nostru.

Duminică, tinerii au demonstrat ca nu sunt nepăsători, au demonstrat ca sunt o forță, capabili să fie uniți pentru țara lor.

Sunt mândru că alături de ceilalți tinerii, am reușit să ne luăm țara înapoi!

Mihai Huzău

Prim-vicepresedinte, Biroul Permanent Național ACL

 

 

5 comentarii

 1. Barbadel Răspunde

  Hai, ca esti prost! Pana acuma nici nu am auzit de tine, si tu esti un fel de Babasan, iti faci simtita prezenta doar in campaniile electorale

 2. zoe Răspunde

  ,,falsitatea, minciuna si incompetenta a fost fatala Guvernului Ponta” (varianta corecta).Iti platesti degeaba ,,cronicarul” baiete! Mai incearca!

 3. lolozaur Răspunde

  Cum esti tu vice-presedinte la o alianta ?

 4. CENTURISTA DE SERVICIU Răspunde

  da AVORTONUL asta de unde o aparut??? chiar asa ?? asta i un fel de babasan alt AVORTON.

 5. Matei Răspunde

  Care-i meritul Dvs.?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Expoziție foto cu ocazia Zilei Naționale a Letoniei La Carei

Ziua Națională a Letoniei a fost marcată la Carei printr-o expoziție de fotografie. Evenimentul face parte din proiectul „Zile naționale...

Închide