Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Olimpia, pregătită pentru victoria cu Fortuna Câmpina

Tiberiu Csik, Anca Trip IulianOlimpia Satu Mare va întâlni sâmbătă de la ora 11:00, pe teren propriu, pe Fortuna Câmpina în cadrul etapei a 14-a a seriei vest din Liga a 2-a. Echipa sătmăreană este aptă de joc și pregătită pentru o victorie.

Anunțul a fost făcut astăzi de către antrenorul Tiberiu Csik, în cadrul unei conferințe de presă organizată de FC Olimpia, la care a participat și portarul echipei, Anca Trip Iulian.

Toată lumea este aptă de joc, cu dorință mare de victorie. Este un meci foarte important, trebuie să adunăm puncte, așa că jocul de sâmbătă trebuie să-l punctăm. Că e un punct sau trei în primul rând trebuie să fim muncitori, foarte curajoși și prin muncă, curaj, multă dăruire o să avem și rezultat. Jucăm cu o echipă care este pe locul doi în clasament, sunt mult peste noi, dar vedeți că cei care muncesc echilibrează talentul, valoarea, așa că noi ne bazăm mai mult pe muncă și seriozitate”, a declarat Tibi Csik.

Jucătorii Olimpiei îl vor întâlni sâmbătă în teren pe fostul jucător al „galben-albaștrilor”, sătmăreanul Ervin Zsiga, cu care echipa Olimpia a avut rezultate bune. Tibi Csik a declarat că este un jucător bun, că înainte de joc vor bate palma, însă în timpul meciului vor fi adversari, iar după meci a precizat că ”este bine reprimit în vestiar”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.