Ultima actualizare: azi, 22:26

Locale

Pedofilul Adrian Nistor, condamnat la doi ani de închisoare

adrian nistorPedofilul Nistor Adrian Marin, bărbatul care a agresat sexual un copil de 7 ani, a primit marți pedeapsa definitivă de la Curtea de Apel Oradea, menținând sentința Tribunalului Satu Mare care l-a condamnat la doi ani de închisoare și 30.000 de lei daune morale, schimbându-i încadrarea în corupție sexuală.

Adrian Nistor, fiu de polițist, a fost acuzat în 2013 că a agresat sexual un minor, în vârstă de 7 ani. Acesta era vecin cu familia victimei și l-a ademenit pe copil în apartamentul lui sub pretextul că îi va da un cățel. Ajuns acolo, l-a obligat pe băiat să-l masturbeze și apoi i-a dat drumul cu condiția să jure că nu spune la nimeni ce s-a întâmplat. Copilul însă, le-a povestit părinților, care au anunțat imediat poliția. Pentru ca acest caz să fie anchetat, părinții au fost nevoiți să intervină la Inspectoratul General al Poliției Române și la audiențe la comandatul Inspectoratului Județean de Poliție Satu Mare, iar cazul a fost instrumentat în final de șeful Serviciului de Investigaţii Criminale.

Pedofilul Adrian Nistor a fost trimis definitiv în judecată pentru corupție sexuală și condamnat la doi ani de închisoare și plata a 30.000 de lei daune morale familiei. 

Adrian Nistor era cunoscut în cercul de prieteni ca fiind consumator de droguri, fiind cercetat și de DIICOT  într-un dosar de trafic de droguri.

 

2 comentarii

  1. ion romanu Răspunde

    cutit

  2. marius Răspunde

    sa vedem daca agresa copilul judecatorului care l-a condamnat numai 2 ani.
    sa va fie rusine nesimtitilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.