Ultima actualizare: azi, 20:39
Locale

Percheziții la domiciliul unei angajate Apaserv. Daciana Filip în arest la domiciliu

daciana filip.Update, ora 15:30: Judecătoria Satu Mare a dispus arestarea la domiciliu a juristei Apaserv, Daciana Filip.

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare împreună cu poliţiştii de la Serviciului de Investigaţii Criminale au efectuat astăzi o percheziţie domiciliară la jurista societăţii Apaserv, Daciana Filip.

Redăm comunicatul transmis de Judecătoria Satu Mare.

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni de săvârşire, în perioada 2013-2014, a unor infracţiuni de delapidare în dauna unei societăţi de interes public de pe raza municipiului Satu Mare.

În cursul zilei de 6 noiembrie 2014, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competent, a fost efectuată o percheziţie domiciliară în municipiul Satu Mare la domiciliul unei persoane fizice.

În cauză procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Satu Mare. Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm faptul că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare.

Sursa: Judecătoria Satu Mare

Un comentariu

  1. DNA Răspunde

    “Cel mai important lucru din punctul meu de vedere este faptul ca prin validarea mandatului domnisoarei Filip Daciana din partea PNL organizatia de tineret de la Satu Mare a reusit sa demonstreze inca o data ca Partidului National Liberal i se potriveste numele ca fiind “cel mai tanar vechi partid din Romania”
    Citat din site-ul/blogul oficial al lui Stef. Adrianee, urmezi !!!!
    http://adrianstef.ro/2009/01/29/tineretul-national-liberal-satu-mare-tot-mai-prezent-in-administratia-locala/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Sătmăreancă în Top 300 Capital

În Top 300 Cei mai bogați români, anuarul care oferă o imagine a mediului de afaceri din România se află...

Închide