Ultima actualizare: azi, 20:25

Locale

PrimaGym Satu Mare: Capsula Alpha OXY SPA, un plus de sănătate

PrimaGym, Alpha Oxy Spa (13)PrimaGym Satu Mare oferă sătmărenilor un plus de sănătate prin capsula cu oxigen, Alpha OXY SPA.

Astăzi, în centrele de înfrumusețare și saloanele de cosmetică se utilizează în mod frecvent capsula cu oxigen. Pe de o parte, această procedură-SPA este bună în sine, pe de altă parte – acestea  îmbunătățesc de multe ori efectul diferitelor împachetări și tratamente cu apă. 

Toată lumea știe că nu există viață fără oxigen. Numit oxigen, este mai degrabă o concentrație ridicată de oxigen în țesuturile corpului, este fântâna tinereții și a frumuseții. Reîntinerirea cu oxigenare (oxigen sub presiune înaltă) într-o capsulă de oxigen Alpha OXY SPA se face prin hrănirea celulelor cu oxigen, stimularea respirației celulare, stimularea regenerării țesuturilor la nivel celular. Această capsulă folosește primul sistem de păstrare a tinereții tenului și a corpului pe bază de oxigen pur. Indicații: tratamente cu oxigen, slăbire, tratamentul celulitei, detoxifiere, creșterea tonusului și redarea fermității pielii, reducerea problemelor musculare, combaterea retenției de apă în organism.

Detoxifierea organismului (accelerarea reciclării deșeurilor din celule, subproduse ale metabolismului, eliminarea de toxine) se realizează prin oksitermie – o combinație de oxigen pur (99%) și temperatura variabilă. Pentru a elimina toxinele din organism nu va fi nevoie de agenți farmacologici, ca urmare a oksitermiei, acest lucru se va întâmpla fiziologic. 

Proceduri și indicații pentru folosirea capsulei Alpha OXY SPA:
– excesul de greutate;
– tratamentul celulitei;
– tonifierea mușchilor sânului ;
– terapia în perioada de după naștere;
– eliminarea depozitelor  locale de grăsime;
– tonifierea pielii; 

alpha oxy spaBoli de piele:
-tratamentul psoriazisului;
-purificare și detoxifiere;
-stres emoțional;
-îmbunătățirea funcției de barieră a pielii;
-saturație a pielii cu oxigen pur;
-refacerea pielii după expunerea excesivă la soare;
-accelerarea procesului de reabilitare în urma unor leziuni căpătate la sport;
-consecințele pe termen lung ale unei boli;
-tulburări de somn;
-nevroze;
-oboseală cronică;
-hipertensiune arterială;
-dureri de cap;
-creșterea imunității;
-boli ale părului;
-întinerire totală a corpului. 

În timpul procedurii într-o capsulă de oxigen Alpha OXY SPA se  folosesc o mulțime de factori de terapie. Și anume, terapie cu oxigen, andalpha masaj – efectul combinat al: vibroterapiei, stimulare prin pulsații cu căldură localizată, aromoterapie, audiorelaxare.

Capsula Alpha OXY SPA se găsește la PrimaGym, P-ța Eroii Revoluției nr. 5, – Hotel Cardinal (fostul magazin Diego), programări la telefon 0728 555 590.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.