Ultima actualizare: azi, 20:11
Locale

Sătmărean mort în accident de muncă la București

descărcare (7)Un sătmărean a murit marți la locul de muncă, în timp ce lucra la reabilitarea unui bloc  din București. Cauzele decesului sunt încă necunoscute.

Accidentul de muncă s-a produs la un bloc cu 11 etaje aflat pe Calea Griviţei din București, unde, în cursul zilei de luni, a început dezafectarea schelelor folosite la anveloparea imobilului. Bărbatul din Satu Mare lucra la reabilitarea blocului iar după producerea accidentului acesta s-a stins sub privirile colegilor.

Cauzele morţii bărbatului sunt încă necunoscute. Pe de o parte, sunt martori care spun că acesta s-a dezechilibrat şi-a căzut de la etajul 4 al acestui bloc, pe de altă parte, sunt martori care afirmă că acesta se afla la sol şi a fost lovit mortal de un scripete.

Echipajele SMURD n-au mai putut face nimic pentru victimă. Poliţia a început verificările și împreună cu Inspectoratul Teritorial de Muncă, trebuie să afle dacă muncitorul lucra cu forme legale şi dacă toate normele de siguranţă au fost respectate.

Un comentariu

  1. Hotcas Corina Răspunde

    🙁

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Accident la Decebal. Un șofer beat a intrat cu mașina în șanț

Poliţiştii Secţiei Satu Mare au fost sesizaţi ieri seară de către un bărbat despre faptul că pe raza localităţii Decebal...

Închide