Ultima actualizare: azi, 15:55

Locale

Violențe și bătăi în județul Satu Mare

agresataÎn acest week-end poliţiştii au fost solicitaţi să intervină la 4 cazuri de lovire care au avut loc în judeţul Satu Mare.

Vineri în jurul prânzului, poliţiştii Secţiei Tăşnad au fost sesizaţi de către bărbat din localitatea Unimăt, despre faptul că ar fi fost agresat.

Oamenii legii s-au deplasat de îndată la faţa locului şi au stabilit că în timp ce reclamantul se afla pe un teren  situat în afara localităţii şi desfăşura activităţi agricole, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi între acesta şi alţi 2 bărbaţi a intervenit un conflict spontan în timpul căruia Claudiu V. şi Gheorghe V. i-ar fi aplicat lui Ioan V. mai multe lovituri cu pumnii şi cu un obiect dur, scândură la nivelul capului şi corpului.

La data de 14 noiembrie 2014, ora 18:40 poliţiştii de investigaţii criminale negreşteni au fost sesizaţi despre faptul că la Spitalul Negreşti Oaş s-a prezentat o persoană de sex masculin care, susţine că ar fi fost victima unei agresiuni. Din verificările efectuate a rezultat faptul  că în jurul orei 15:30 în curtea imobilului lui Ioan H. din Negreşti Oaş pe fondul unui conflict spontan Grigore C. i-ar fi aplicat lui Ioan C. o lovitură în zona capului cu o sticlă. Din investigaţiile medicale a rezultat faptul că victima a suferit un traumatism cranio cerebral acut necomoţional şi o fractură a unui deget a mâinii stângii cu care a încercat să se apere.

Sâmbătă în jurul orei 14:30 poliţiştii de ordine publică din Carei au fost solicitaţi să intervină la caz de lovire. Din investigaţiile efectuate s-a stabilit că o femeie în vârstă de 31 de ani, ar fi fost lovită cu pumnul în zona feţei de către concubinul său Istvan S., în timp ce se afla pe strada Iza din localitate.

Ieri după-amiază oamenii legii din cadrul Secţiei Tăşnad au fost sesizaţi de către o persoană de sex feminin, în vârstă de 60 de ani, din localitatea Hurezu Mare, judeţul Satu Mare, despre faptul că ar fi fost agresată.

Poliţiştii au constatat că reclamanta în timp ce se afla la domiciliul său pe fondul unor discuţii contradictorii purtate cu concubina fiului său, aceasta din urmă i-ar fi aplicat mai multe lovituri cu pumnii la nivelul capului şi corpului şi ar fi ameninţat-o cu acte de violenţă.

 În toate cazurile menţionate se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, iar în ultimul caz şi pentru ameninţare.

Sursa: IPJ Satu Mare

                                                                

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.