Ultima actualizare: ieri, 22:15
Locale

Bani pentru plata sentinţelor profesorilor din Satu Mare

instruire primari ajutoare (18)Prefectul Eugeniu Avram i-a anunţat astăzi pe primarii din judeţ că Guvernul a alocat importante sume de bani judeţului Satu Mare şi a solicitat să se efectueze cât de repede rectificări de buget în comune pentru ca sumele să poată fi cheltuite. Conform OUG 74/2014, Judeţului Satu Mare i-a fost alocată suma de 651.000 de lei, pentru plata drepturilor profesorilor obținute în instanță și însoțitorilor persoanelor cu handicap suma de 37.383.000 lei iar pentru echilibrarea bugetelor primăriilor și a arieratelor suma de 21.905.990 lei.

În cadrul întâlnirii, șefa Trezoreriei Satu Mare, Mariana Kotai, a explicat că toate plăţile trebuie făcute până în 19 decembrie, şi a cerut contabililor din primărie să nu părăsească unităţile deoarece apar modificări de la o oră la alta.

De asemenea, a mai solicitat primarilor să anunțe dacă nu le ajung banii astfel încât să se poată face realocări de acolo de unde se poate.

 

5 comentarii

 1. Satmarean Răspunde

  O ce veste minunata.

 2. ace leul Răspunde

  Dar unde-s acum postacii de serviciu care sa critice aceasta masura a guvernului?
  Nu au ei oare pregatite texte pentru orice pe lumea asta?

 3. ardelean Răspunde

  Nea caisa….oricine trebuie sa puna in aplicare o hotarare a instantei…pana si Ponta! Chiar daca totul inca e asa de neclar incat se schimba lucurile de la ora la alta.
  Apropo, banii profesorilor vor fi distribuiti tot cu masinile “sefului” Vlad Florentin, ca mita de 700 lei de dinainte de alegeri?

 4. arpi Răspunde

  Ba da’ parca udemereul iese de la guvernare. Ce cauta asta in peisaj?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Recidivist prins de polițiști după ce a tâlhărit un bătrân

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale au reușit identificarea și prinderea autorului tâlhăriei comisă  vineri 05 decembrie 2014, asupra...

Închide