Ultima actualizare: azi, 16:36

Locale

Campanii umanitare și concursuri cu ocazia Sărbătorilor de iarnă la Carei

40556Direcția de Cultură a municipiului Carei dă startul celei de-a IV- a ediție a concursului de realizat iesle. Acesta se adresează elevilor de la şcolile generale şi liceele din municipiu, dar şi concurenților individuali.

Organizatorii nu impun o limită de mărime, specificații tehnice sau alte aspecte. Ieslea realizată de concurenți, fie ei o echipă sau un concurent individual, poate avea orice mărime, poate fi realizată din orice material, în funcție de fantezia şi creativitatea concurenților.

Participarea echipelor şi a concurenților trebuie confirmată până în data de 11 decembrie 2014, iar lucrările trebuie predate la biroul nr. 26 (Castelul Károlyi) până în data de 14 decembrie 2014. Acestea vor fi jurizate şi premiate.

Ieslele vor fi expuse în cadrul Festivalului de Crăciun în Castelul Karolyi, urmând să primească voturile vizitatorilor, putând obține astfel premiul special al spectatorilor.

 Informații se pot obține la numărul 0261-861.481.

„Cutia cu daruri” – campanie de strângere de cadouri pentru casa de plasamentCUTIE 2014

Vrei să îl ajuți pe Moș Crăciun anul acesta ? Dacă ai un obiect, o jucărie sau orice altceva ce ar putea crea o bucurie în preajma Sărbătorilor de iarnă, te rugăm să le pui într-o cutie de pantofi și să vii cu ea la Camera 26 din Castelul Károlyi, intrarea dinspre Monumentul Ostașului Român, în perioada 10-18 decembrie 2014.

Rugăm pe cei care aduc cadourile să nu pună mâncare perisabilă, jucării sau obiecte deteriorate. Totodată, să precizați vârsta copilului pentru care este destinat cadoul și dacă este pentru fetiță sau băiat, ajutându-l astfel pe Moș Crăciun să împartă bucurie.puscu 2014

Concurs de desene de CrăciunUntitled

Direcţia de Cultură Carei organizează un concurs de  desene pentru elevii din clasele   V-VIII, cu ocazia Sărbătorilor de iarnă, având tema: Moș Crăciun.

Regulament:

 – Desenele vor fi realizate pe foi A3 (bloc mare de desen) care vor avea trecute la subsol numele autorului, instituția de  învățământ, clasa.

 – Un elev poate participa în concurs cu o singură lucrare.

 – Lucrările se vor depune la Castelul Károlyi, de luni până vineri între orele 8-14, până în data de: 15 decembrie 2014, la Castelul   Károlyi, camera 26.

 Cele mai bune creații vor fi premiate cu diplome și dulciuri.

 Informaţii suplimentare la numărul de telefon 0261-861-481.

 Pomul de Crăciun din jucării de plușUntitled

 Direcția de Cultură a Municipiului Carei va amenaja un pom de Crăciun din jucării de pluș.

 Vă invităm să participați și dumneavoastră la acest proiect unic pentru orașul nostru. Aduceți jucării de pluș de care nu mai aveți nevoie, de mărime medie (max 40 cm) care vor fi așezate pe un suport asemănător unui brad de Crăciun.

Puteți aduce jucăriile de luni până vineri între orele 8-14, până în data de 15 decembrie 2014, la Castelul Károlyi, camera 26.

Cine dorește să participe la amenajarea pomului de Crăciun o poate face marți și miercuri, 16 și 17 decembrie 2014 între orele 16-18 la Teatrul de vară de lângă magazinul Oțelul.

 În zilele de 16 și 17 decembrie 2014 jucăriile de pluș se vor prinde pe o sârmă care ulterior va fi atașată pomului de Crăciun. Copii care doresc să participe la acțiune, pot să aducă personal jucăriile între orele 16-18 la Teatrul de vară de lângă magazinul Oțelul.

Sursa: Direcția de Cultură Carei

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.