Ultima actualizare: azi, 10:57
Locale

Clujeni prinşi la furat în Tăşnad

furt magazinLa data de 22 decembrie a.c. poliţiştii de investigaţii criminale din Tăşnad şi cei din cadrul Secţiei  Tăşnad,  în colaborare cu jandarmi din cadrul Detaşamentului Tăşnad, în urma activităţilor specifice desfăşurate au urmărit şi oprit în trafic, pe raza localităţii Săcăşeni,  autoturismul marca VW înmatriculat în judeţul Cluj. În autoturism se aflau  Cătălin O., Paul A. , Robert T., Andrei B.  cu vârste cuprinse între 15 şi 24 de ani, toţi din Cluj Napoca.

În urma controlului efectuat în portbagajul autoturismului au fost descoperite produse alimentare, băuturi alcoolice şi alte produse. Din verificările efectuate s-a stabilit că cei 4 tineri ar fi sustras bunurile din incinta unui supermarket situat pe raza localităţii Tăşnad, profitând de neatenţia personalului, au ieşit cu aceste produse pe care le-au pus într-un coş, pe uşa de intrare a hypermarketului. Prejudiciul cauzat este de peste 2000 lei, recuperat în totalitate.

În cauză se efectuează cercetări sub apsectul comiterii infracţiunilor de furt şi complicitate la furt, persoanele sunt cercetate în stare de libertate.

Sursa: Poliţia Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
A pierdut controlul mașinii și a intrat într-un stâlp de beton

Ieri, în jurul orei 23:00 în Piaţa Romană din municipiul Satu Mare a avut loc un accident de circulaţie. Poliţiştii...

Închide