Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

Fashion’s Night Out – Winter Edition Satu Mare (Galerie FOTO)

fashions night out (254)Fashion’s Night Out – Winter Edition s-a desfășurat în această seară în cortul hotelului Dana 1 de pe strada Careiului. Pentru publicul sătmărean opt designeri și un magazin și-au prezentat colecțiile, noutatea evenimentului a fost faptul că prezentarea de modă a avut loc pe o scenă atipică, una des întâlnită la prezentările din străinătate.

Ciprian Crăciun (Spencer by Ciprian Craciun), Cosmin Mureșan & Sebastian David (CM – creation de mode), Cristina Mureșan (Atelier Cris Fashion), Ioana Călin (L’Atelier Ioana Calin), Larisa Cadar (Karra Launi), Liana Cotan Szilagyi (Diva by Liana Szilagyi), Magdalena Ionel (CherieMarie), Mihaela Cîrlugea din Cluj-Napoca, respectiv magazinul Anna Biagini și-au prezentat colecțiile în decorul de iarnă creat de Loredana Pașca.

AgențiaTrust Models împreună cu hotel Dana au inițiat acest eveniment caritabil pentru ajutorarea copiilor de la Casa de Tip Familial ”Ștefania” din Oar.

Seara de modă a fost deschisă de colecția magazinului Anna Biagini, manechinele Trust Models defilând pe podium cu superbe blănuri și rochii de seară, haine mult dorite de femei în preajma sărbătorilor de iarnă. Extravaganță, strălucire, fantezie, texturi prețioase, accesorizate de excepție, toate acestea caracterizează brandurile Flo&Clo, Gil Santucci, Roberta Biagi, Elisabeta Franchi, Denny Rose, Mary C, Mangano care alcătuiesc un regal vestimentar ce cucerește .

Cristina Mureșan de această dată a venit cu o colecție de paltoane unicat. Culorile care predomină sunt alb și negru dar nu lipsește roșul și animal print. Materialul folosit este stofa accesorizată cu: dantelă, blană, nasturi metalici în diferite forme.

În această seară Diva by Liana Szilagyi a prezentat o nouă colecție ready to wear pe care am numit-o Diva in Evening Light. Este un concept pentru o femeie sofisticată, cu atitudine, independentă și care vrea să iasă în evidență și dorește să vină în sprijinul doamnelor si domnișoarelor pentru alegerea ținutei de sărbătorile ce se apropie.

Sătmăreanca Magdalena Ionel și-a prezentat colecția “Winter bloom”, în care a ales să pună în valoare importanța rochiei în garderoba unei femei. Materialele de lux folosite au fost dantele, pene, mărgele, mătăsuri, care împreună cu lucrătura manuală caracterizează cel mai bine colecția. Feminitatea este accentuată de croiala atent aleasă, potrivită fiecărei țesături utilizate. Efectele 3D ale rochiilor sunt accentuate de irizațiile taftalei, de luciul mătăsii și de transparențele straturilor de tulle. Decorurilor sunt realizate din petale, flori, mărgele, pene și decupaje din dantelă.

Mihaela Cîrlugea a prezentat colecții atât în țară cât și în străinătate (San Francisco, New York, Philadelphia), iar acum la Satu Mare și-a prezentat în premieră o colecție care sugerează starea de iubire și de apropiere dintre oameni, specifică sărbătorii de Crăciun.

Larisa Cadar a debutat cu o linie de rochii de seară “Ready to wear” reprezentând propunerile ei pentru sezonul de iarnă 2014/2015. Colecția “About Karra”  vine în întâmpinarea doamnelor și domnișoarelor cu diferite culori și croieli, unele greu de realizat care pun în valoare silueta și personalitatea celei care le poartă. 

CM – creation de mode este un proiect de moda care are la bază munca a două spirite creative: Sebastian David și Cosmin Mureșan. Pentru Fashion’s Night Out- Winter Edition, CM – creation de mode aduce pe scenă povestea, poate cea mai cunoscută a copilăriei oricui: Scufița Rosie într-o abordare personală și insolită. Peste ani, Scufița Roșie se transformă într-o femeie puternică, elegantă și conștientă de imaginea ei. Călătoria ei este călătoria oricărui personaj de poveste în care ne regăsim fiecare.

Fiind o colecție inspirată de o poveste atât de dragă copilăriei noastre, Sebastian și Cosmin dedică această colecție, memoriei Gabrielei Dorgai, precum și tuturor femeilor angajate în orice act artistic și cultural.

Colecția  designerului Ciprian Crăciun, semnatarul colecțiilor sub brandul autohton SPENCER, a scos în evidență nevoia acută  pe care o are România în aceasta perioadă și anume aceea de transparență  și corectitudine a omului pus în anumite situații tentante sau mai puțin tentante. După părerea acestuia noi “suntem generația datoare să facă “curat” din acest punct de vedere“ , lucru pe care Ciprian Crăciun a încercat să îl evidențieze prin colecția sa de această seară.

Designerul Ioana Călin a fascinat publicul cu colecția Bridal L’Atelier Ioana Călin 2015, din care a prezentat 11 rochii de mireasă. Prezentarea a debutat cu o rochie care a aparținut unei mirese L’Atelier Ioana Călin și care bineînțeles îi poartă numele “Jolly”. Accesoriile sunt niște minunății hand-made, toate din cristale și perle semnate L’Atelier Ioana Călin by Diana Mândruț!

Sponsorul evenimentului: SamTechSound -Sound, Light & Stage. Fotograful oficial al evenimentului: Oli Marchiș. Coafurile manechinelor a fost realizate de Salon Secrets of Beauty, iar machiajele de Andrea Ofrim și Vanesa Tisea.

Decorațiunile scenei au fost gândite și elaborate de către Loredana Pașca de la Decor Bridal Events.

Modelele sunt din cadrul agenției Trust Models respectiv manechini independenți. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.