Ultima actualizare: azi, 16:13
Publicitate

GAL Sud-Vest Satu Mare: Ultimele fonduri din programul LEADER pe măsura 121

Gal Sud-Vest Satu MareAsociaţia Grup de Acțiune Locală Sud-Vest Satu Mare (Gal Sud-Vest Satu Mare) deschide în perioada  19 decembrie 2014 – 19 ianuarie 2015 a treia sesiune pentru depunerea proiectelor aferente Măsurii 121  “Modernizarea exploataţiilor agricole.”

Beneficiarii eligibili pentru sprijinul acordat prin Măsura 121 sunt: persoane fizice, Persoane  Fizice Autorizate, Intreprinderi individuale, Intreprinderi familiale, Societate în nume colectiv, Societate  în comandită simplă, Societate pe acțiuni, Societate în comandită pe acţiuni, Societate cu răspundere  limitată, Societate comercială cu capital privat, Societate agricolă, Societate cooperativă agricolă, Grup  de producători constituit conform OG nr. 37/2005, cu modificările și completările ulterioare, doar cu  condiţia ca investiţiile realizate să deservească interesele propriilor membri, Cooperativă agricolă  (înfiinţată în baza Legii nr. 566/ 2004 cu modificările și completările ulterioare), doar cu condiţia ca  investiţiile realizate să deservească interesele propriilor membri.  

 Fondurile nerambursabile disponibile în această sesiune, pentru finanțarea proiectelor, sunt de  197.829de euro.

Totodată, pe pagina de internet a GAL Sud-Vest Satu Mare (www.galsudvestsatumare.ro) și pe site-ul Agenției de Plăți pentru Dezvoltarea Rurală și Pescuit (www.apdrp.ro) a fost publicată ultima variantă a Ghidului Solicitantului, aplicabilă pentru depunerea proiectelor din această sesiune. Solicitanții trebuie să îndeplinească cerințele de conformitate și eligibilitate menționate în cadrul Ghidului Solicitantului aferent Măsurii 121 din PNDR, cu mențiunea că vor fi eligibile acele proiecte care vor fi omplementate pe cuprinsul teritoriului aferent Grupului de Acțiune Locală Sud-Vest Satu Mare.

Verificarea conformității și eligibilității cererii de finanțare sunt realizate de către experții GAL, iar selecția proiectelor se realizează la nivelul GAL de către Comitetul de Selecție format din 7 membrii.

Documentele justificative pe care trebuie să le depună solicitantul odată cu depunerea proiectului sunt menționate în Ghidul Solicitantului cu mențiunea că solicitanții ce depun proiecte care prevăd lucrări de construcții și/sau montaj sunt obligați să atașeze la Cererea de Finanțare și Proiectul Tehnic.

Depunerea proiectelor se ca face la sediul GAL Sud-Vest Satu Mare situat în localitatea Petrești, str. Principală, nr. 1, județul Satu Mare, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00 – 14:00. Termenul limită al depunerii cererilor de proiecte pentru această sesiune este 19 ianuarie 2015, ora 14:00.

Mai multe informații se pot solicita la Asociația Grup de Acțiune Locală Sud-Vest Satu Mare, tel/fax: 0261.820.050, [email protected], [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Publicitate
GAL Zona Sătmarului: Apel de selecţie a proiectelor pe măsura 121

Asociația de Dezvoltare Microregională a Comunităţilor din Zona Sătmarului anunță lansarea în perioada 22.12.2014-21.01.2015 a celei de doua sesiuni de...

Închide