Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

Incendiu pe strada Mureș, provocat de o tigaie cu ulei uitată pe aragaz

Incendiu tigaieÎn data de 16.12.2014,  la ora  17.29,  I.S.U. „Someş” al judeţului Satu Mare a fost anunţat despre izbucnirea unui incendiu  la un apartament situat la parterul unui bloc, pe Aleea Mureş din municipiul Satu Mare.

Detaşamentul de Pompieri Satu Mare a intervenit cu o autospecială, sub comanda şefului gărzii de intervenţie Plt. adj. şef  Silaghi Marcel.

Ajunşi la faţa locului la ora 17:35 minute, în urma executării recunoaşterii  s-a constatat că incendiul se manifesta în bucătărie cu pericol iminent de propagare la întreaga locuinţă, iar casa scării şi apartamentul erau inundate complet cu fum.

S-a acţionat imediat pentru stingerea incendiului cu o ţeavă de refulare a apei, concomitent cu evacuarea fumului din apartament şi casa scării.

Prin  intervenţia rapidă a pompierilor din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare s-a reuşit localizarea şi lichidarea incendiului în scurt timp, reuşindu-se salvarea apartamentului, precum şi evacuarea fumului.

În urma incendiului a ars în proporție de 50% mobila de bucătărie.

S-au degradat: o hotă electrică, un aragaz, un senzor de gaze, precum şi zugrăveala din întreg apartamentul.

Valoarea pierderilor materiale este de aproximativ 2 000 lei, iar valoarea bunurilor salvate de aproximativ 50 000 lei.

Cauza incendiului o reprezintă flacăra provenită de la un aparat de gătit lăsat nesupravegheat, iar primul material care s-a aprins este uleiul dintr-o tigaie amplasată pe acesta.

Intervenţia s-a încheiat la ora 17.45 minute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.