Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Licitație de 50 milioane lei pentru Aeroportul Satu Mare

aeroport Satu MareAeroportul Satu Mare a scos la licitație lucrări de reabilitare și modernizare a suprafețelor de mișcare și extindere aerogara, valoarea lucrărilor fiind estimată la 50.060.500,00 lei, fără TVA și o durată de execuție a lucrărilor de 12 luni de la data atribuirii contractului.

Contractul este unul de tip proiectare, lucrări și execuție, inclusiv asistența tehnică din partea proiectantului pe întreg parcursul execuției lucrărilor, iar lucrările principale din cadrul acestui contract constau în REABILITARE ȘI MODERNIZARE SUPRAFEȚE DE MIȘCARE ȘI EXTINDERE AEROGARĂ LA AEROPORTUL SATU MARE. 
În cadrul contractului se vor realiza următoarele obiective investiționale: 
a) reabilitarea și conservarea suprafeței de mișcare a Aeroportului Satu Mare; 
b) extindere aerogara; 
c) sisteme rutiere aeroportuare; 
d) arhitectura; 
e) instalații electrice; 
f) instalații de balizaj; 
g) instalații de curenți slabi; 
h) instalații sanitare și canalizare pluviala; 
i) instalații termice; 
j) instalații ventilare și climatizare; 
k) marcaje și inscripționări; 
l) echipamente. 
Investiția este amplasată în Județul Satu Mare, Aeroportul Satu Mare, Șos. Satu Mare-Zalău, km 9,5. 

Valoarea estimată a contractului (inclusiv cu cheltuielile diverse și neprevazute), stabilită conform devizului general întocmit de proiectantul de specialitate este 50.060.500,00 lei, fără TVA, astfel: 
– Lucrări, total: 44.709.230,00 lei făra TVA, din care C+M: 31.331.150,00 lei fără TVA 
– Valoarea aferentă proiectării tehnice, inclusiv asistența tehnică din partea proiectantului pe parcursul execuției lucrarilor: 890.000,00 lei fără TVA 
– Valoarea estimată pentru diverse și neprevăzute: 4.461.270,00 lei fără TVA 
Valoarea estimata totală fără diverse și neprevăzute: 45.599.230,00 lei fără TVA 
Procentul aferent cheltuielilor diverse și neprevăzute: 4.461.270,00 lei fără TVA, reprezentand 10% din valoarea estimată a contractului, rezultată prin raportarea la valoarea estimată a contractului de proiectare și execuție lucrări, astfel cum acestea au fost definite de către proiectant în devizul general (10% din valoarea capitolelor 1.1, 1.2, 2, 3 si 4 din Devizul General).

Acordul va fi atribuit prin licitaţie deschisă, unde criteriile stabilite sunt preţul ofertei, cu o pondere de 60%, şi componenta tehnică de 40%.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare a fost fixat la 5 februarie 2015, ora 9:00, în aceeași zi de la ora 10:00 urmând a avea loc deschiderea ofertelor, la sediul Aeroportului Satu Mare.

Aeroportul Satu Mare, unul dintre cele mai vechi din România, a fost înfiinţat în 1936. În prezent, aeroportul este deservit doar de Tarom, cu zboruri spre şi dinspre Bucureşti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.