Ultima actualizare: azi, 12:08

Locale

Marş de comemorare a eroilor Revoluţiei la Satu Mare (FOTO & VIDEO)

comemorare eroi revolutie (16)Nu mai mult de 30 de tineri din Satu Mare au participat astăzi la un marş în memoria eroilor Revoluţiei din 1989. Tinerii, majoritatea suporteri ai Olimpiei, s-au mobilizat pe Facebook, şi-au început marşul din faţa bustului lui Corneliu Coposu şi au ajuns la Palatul Administrativ, unde este amplasată o placă în memoria sătmărenilor care şi-au pierdut viaţa la Revoluţie.

Tinerii au cântat Imnul României şi au aprins lumânări în memoria victimelor.

“Prea multă lume a uitat deja. Prea repede, prea uşor, martirii libertăţii au ieşit din vieţile noastre pentru a intra în ceaţa istoriei. Ne considerăm importanţi, puternici, atotcunoscători şi, totuşi, suntem atât de mici, de laşi, de insignifianţi. Tocmai de aceea în fiecare decembrie e timpul să ne plecam capul şi să ne gândim, o clipă măcar, la cei ce nu mai sunt”, a scris principalul organizator, Florian Luţaş.

 

 

3 comentarii

 1. revolutionar Răspunde

  Salut, gestul făcut de tinerii suporteri, păcat că în cinstea celor care şi-au dat viata pentru libertate, democraţie, pe plan local, s-a făcut prea puţin în această perioadă, asta e, se uită redepe…….

 2. suporter fraier Răspunde

  Salut acesti mega betivani si viitori puscarias suporterii lui peste

  • suporter Răspunde

   Asta e parerea ta,acesti” betivani” cum ii numesti tu,au iesit in memoria revolutionarilor,in timp ce tu stateai ca un olog pe internet! Acesti viitori “puscariasi” se mandresc atat cu orasul lor cat si cu Tara lor! In timp ce tu ii critici…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.