Ultima actualizare: azi, 22:01
Locale

Parcare gratuită în perioada Sărbătorilor de Iarnă

Parcare-gratuita-in-satu-mareCu ocazia sărbătorilor de iarnă Primăria Municipiului Satu Mare, Consiliul local Satu Mare, Administraţia Domeniului Public oferă tuturor participanţilor la trafic parcare gratuită în perioada 20.12.2014-05.01.2015.

Cu această ocazie parcometrele de pe raza municipiului Satu Mare vor fi îmbrăcate de sărbătoare : fiecare aparat va fi îmbrăcat în alb legat cu o fundă roşie şi pe fiecare fundă va fi aplicat un autocolant cu urarea Sărbători fericite !

 

Primar al municipiului Satu Mare
Dr. Coica Costel Dorel

 

 

5 comentarii

 1. matei Răspunde

  Multumim Kojak…pentru faptul ca angajatii de la Domeniul Public vor beneficia de doua saptamani de relax…platit din bani publici. Tipic administratie PSD-ista, haine de sarbatoare pentru automatele de bilete mai lipseau in orasul acesta, ca deja tomberoane sunt suficiente.
  Cand se vor inaugura noile investitii ale primariei? Cine va taia panglica panglicilor?

 2. Cuie Moica Răspunde

  Domnilor de la DNA
  cand o sa-l luati pe Coica, nu-l intrebati cum poate un primar sa suspende, pentru doua saptamani, o hotarare de consiliu local ?
  Si-l mai intrebati ce se intampla cu banii din parcari si de ce nu se vireaza la buget?
  Si verificati daca nu cumva ii imparte cu coorva aia blonda de la ADP, care si-a pus amantul sef peste parcagii?

 3. dna urmareste si ataca Răspunde

  urmatorul client al bratarilor argintiii este nimeni altul decit chelosul oltean mincinos si parsiv DOMNUL COSTEL DOREL COICA , olteni aveti interzis sa mai va stabiliti in satu -mare

 4. Oltean Răspunde

  Oltean, moldovean, ungur, austriac, neamț,nu are importanță.Omul sfințește locul , Europa ! de ce facem parte din uniune.? Suntem buni.? Dacă ești bun și cinstit nu contează si nu a contat niciodată că nu ești ardelean( de parcă ardelenii sunt bravi ostași)

 5. Oltean Răspunde

  Satu Mare arată ca și după un mic război asta este adevărat. Avem omul potrvit la locul potrivit.?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Implantul protezei de revizie la articulația genunchiului, operatie în premieră la Satu Mare

 Luni, la Spitalul Județean Satu Mare a fost efectuată o intervenție chirurgicală în premieră absolută pentru unitatea spitalicească. Intervenția -...

Închide