Ultima actualizare: azi, 13:06

Locale

Percheziţii în Satu Mare şi alte judeţe. Procurorii caută evazionişti şi firme fantomă

perchezitii negresti oasZeci de percheziții sunt efectuate, miercuri dimineața, de polițiști din Alba la domiciliile și sediile unor societăți comerciale aparținând mai multor persoane din Alba, Neamț, Suceava, Maramureș și Satu Mare, bănuite de crearea unui prejudiciu de peste 760.000 de lei prin evaziune fiscală în domeniul comercializării de material lemnos.

Potrivit unui comunicat transmis miercuri, polițiștii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, efectuează miercuri 37 de percheziții la persoane bănuite de comiterea infracțiunilor de evaziune fiscală și complicitate la evaziune fiscală.
Perchezițiile sunt efectuate la domiciliile și sediile unor societăți comerciale aparținând mai multor persoane cu domiciliul pe raza județelor Alba (12), Neamț (11), Suceava (8), Maramureș (5) și Satu Mare (1). De asemenea, sunt puse în executare 15 mandate de aducere emise pe numele persoanelor bănuite de comiterea de infracțiuni, acestea urmând a fi conduse la sediul IPJ Alba pentru audieri.
În cauza investigată de polițiștii Serviciului de Investigare a Fraudelor Alba există suspiciunea că, în perioada 2012 — 2014, reprezentanții unei societăți comerciale din județul Alba ar fi exploatat și achiziționat masă lemnoasă, fără forme legale, pentru care ar fi folosit documente fictive, provenite de la societăți comerciale de tip ‘fantomă’. Ulterior, marfa ar fi fost comercializată mai multor mari procesatori de material lemnos. Prin aceste operațiuni ilegale s-ar fi creat bugetului de stat un prejudiciu în valoare totală de peste 766.000 de lei.

3 comentarii

  1. Komaromo lenard Răspunde

    Au facut perchezitii si la Tarr? Sau deja s-a musamalizat marea operatiune antimafia satmareana, si arunca praf in ochii lumii cu doi drujbisti amarati? La Tarr era delapidare de milioane de euro stimate organe de ancheta….

  2. tarre de tot Răspunde

    Stati linistiti, famiglia Tarr are superprotectie de beton armat, ca si doctorii partasi la aceasta excrocherie, in frunte cu dr. Enetescu

  3. Invidiosu Răspunde

    Te roade tare invidia.!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.