Ultima actualizare: ieri, 21:48

www.suior.ro
Locale

Stațiunea Șuior în era digitală. Afli în orice moment starea pârtiilor

www.suior.roIubitorii sporturilor de iarnă au ocazia de a afla informații calde și în timp real despre absolut tot ce se întâmplă pe pârtiile de schi de la Șuior. Ambo Software, firmă specializată în softuri pentru domeniul turistic și HoReCa a realizat un site revoluționar și unic în România ca și concepție și operativitate.

Accesând www.suior.ro puteți afla orarul pârtiilor, stratul de zăpadă, temperatura aerului, prognoza meteo, imagini live de pe pârtie, evenimente ce urmează a fi organizate, facilități de cazare, tarifele practicate și multe alte informații.

Siteul www.suior.ro poate fi accesat și de pe telefon, pentru a vă planifica de oriunde o zi minunată la schi. Astfel, înainte de a porni la drum, puteți afla condițiile în care se schiează. Informațiile sunt actualizate în timp real și aveți ocazia de a vă informa cu tot ceea ce vă pune la dispoziție Complexul Turist Șuior din Maramureș, deținătorul pârtiilor de schi.

www.suior.ro este accesibil în patru limbi: română, maghiară, germană și engleză, pentru ca informațiile despre stațiune să poată ajunge cât mai ușor și la turiștii străini.

Iubitorii sporturilor de iarnă sunt anunțați prin intermediul www.suior.ro că din data de 1 ianuarie 2015, ora 10:00, pârtiile de schi vor fi pregătite pentru noul sezon de schiat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.