Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

Teatrul de Nord: Premiera ”Zis și… Făcut! Reloaded”, în 7 decembrie de la ora 19:00

conferinta Teatru (16)Secția româna a Teatrului de Nord pregătește pentru sătmăreni în luna decembrie, luna cadourilor, un spectacol de parodie și pantomimă pe texte de muzică ușoară românească ”Zis și … Făcut! Reloaded”, care va avea premiera  în data de 7 decembrie, începând cu ora 19:00 la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Anunțul a fost făcut astăzi de către directorul executiv al secției române a Teatrului de Nord Satu Mare, Adriana Vaida și regizorul Andrei Mihalache în cadrul unei conferințe de presă.

Regizorul Andrei Mihalache a declarat că este un spectacol de divertisment care conține muzică, umor, dans și pantomimă iar ideea de la care s-a pornit a fost muzica ușoară românească. Mai mult, regizorul a precizat că majoritatea textelor sunt luate de la Cornel Udrea, dar și din perlele elevilor de la Bacalaureat, a politicienilor și vedetelor din showbiz.

 „Sunt milioane de melodii cu texte care mai de care mai stupide și cum lumea nu mai citește și le ia pe toate de-a gata așa ca într-un karaoke, spectacolul pleacă de la ideea că am putea renunța la citit, la sfaturi, religie, la foarte multe lucruri pentru că în muzica ușoară românească sunt texte despre orice”, a spus regizorul.

În mare parte melodiile vor fi cântate live de aproximativ toți actorii Teatrului de Nord Satu Mare.

 „Zis și..făcut! Reloaded” este în regia lui Andrei Mihalache, scenografia Cristian Gătina, coregrafia Gabriela Tănase iar pregătirea muzicală Dorin Griguță. 

Menționăm faptul că spectacolul nu este inclus în abonamentul Premieră ”Ștefan Mareș”, iar prețul unui bilet este 20 lei, 15 lei cu reducere pentru elevi, studenți și pensionari.

Următoarele spectacole vor avea loc în data de 8 decembrie și 16 decembrie, de la ora 19:00 la Casa de Cultură, Sala Mare.afis zis si facut NET

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.