Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

Trei minori au tâlhărit o femeie în scara blocului

talharie-geantaPolițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Negrești Oaș, au reușit identificarea autorilor tâlhăriei comisă în seara zilei de 29 noiembrie, asupra unei femei în vârstă de 68 ani, din localitatea Pomi.

Autorii tâlhăriei sunt trei minori în vârstă de 15 și 16, toți din Negrești-Oaș, care în seara zilei de 29.11.2014, în jurul orelor 21,30 au urmărit-o pe  M. Eugenia pe str.Victoriei din Negrești Oaș. Femeia mergea la apartamentul fiului ei, iar tâlharii au așteptat-o în scara blocului.

În timp ce doi dintre tâlhari au deposedat-o pe femeie de poșeta cu bunuri și suma de 7.000 lei și acte personale în scara blocului, al treilea tâlhar  stătea la pîndă. Bunurile au fost recuperate în proporție de 80%.

Din verificările efectuate s-a stabilit că cei trei au mai tâlhărit alte două persoane în zilele de 27 și 28 noimebrie, urmând a se identifica persoanele vătămate. Cei doi minori în vârstă de 16  ani au fost reținuți 24 ore pe bază de ordonanță și depuși în arestul I.P.J.Satu Mare, și urmează a fi prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă pentru tâlhărie în formă calificată. Minorul de 15 ani este cercetat în stare de libertate.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.