Ultima actualizare: ieri, 21:33
Locale

Trust Models se definește prin seriozitate și performanță

zsuzsaFashion’s Night Out, un nou eveniment monden al orașului nostru se va desfășura sâmbătă, 13 decembrie, de la ora 19:00, în cortul de lux de la hotel Dana I. Agenția Trust Models a inițiat acest eveniment caritabil pentru ajutorarea copiilor de la Casa de Tip Familial ”Ștefania” din Oar.

Agenția Trust Models a luat ființă în ianuarie 2010 din dorința de a oferi un alt tip de școală de modelling elevilor interesați, față de ceea ce li s-a oferit în momentul respectiv pe plan local. Nimeni nu a ajuns în lumea mare a afacerilor fără să înceapă de jos cu pași mici, însă agenția a avut parte de o dezvoltare continuă, în prezent echipa fiind extrem de numeroasă. În permanență Trust Models are între 40-50 manechini, fete și băieți cu vârstele cuprinse între 14-26 ani.

Misiunea agenției este promovarea activă a modelelor și furnizarea celor mai bune oportunități pentru a realiza o carieră de succes în modeling, respectiv oferirea unui plus de imagine necesar firmelor de profil și designerilor care aleg să colaboreze cu manechinii agenției Trust Models.

ricushManechinii agenției au prezentat pentru următorii designeri, case de modă și magazine de haine: Ioana Călin (L’atelier Ioana Calin), Cristina Mureșan (Cris Fashion), Cosmin Mureșan – Sebastian David (CM – creation de mode), Liana Cotan Szilagyi (Diva by Liana Szilagyi), Ciprian Crăciun (Spencer by Ciprian Crăciun), Otto Hermann, Filomena Chifor (by Filomena), Alena Ignătescu, Inedit, Diasim, Adalin, Andrasi Zsuzsa, Zsolt Popa, Zita Pop, Willy Rus, Mihaela Cîrlugea, LCT Collection, Nozsolt, Nina Intim, Promiss Bridal, Anamaria Ullmann, Magdalena Ionel (Cherie Marie), Alina Fîrte, Giorgia Ciontoș, Elena Cosma, Oana Seran, Anca Tomșa, RozaOro, Quick 24, Bossini, Amour, Anna Biagini, Monica Ștrango, Mihaela Pastor.

Performanțele manechinilor agenției Trust Models se cuantifică în numeroase titluri obținute:

 • Miss Tourism Quenn Romania 2013 ( Bianca Timiș)
 • Miss Satu Mare (Maria Pop)
 • Miss Zilele Orașului Satu Mare (Bianca Timis, Florentina Constantin, Sixteen Asztalnok)
 • Miss Zilele Municipiului Satu Mare ( Florentina Constantin)

Agenția Trust Models a participat de asemenea la evenimentele de profil: Fashion’s Night Out, Seara Designerilor, Beauty Days, Eleganța în scop nobil – Asociația Stea, Centrul de Excelență „Confecții” Satu Mare, Fabricat în Satu Mare, Glamour Fashion Days, Art Mariaj 2010, Oktoberfest 2011.

Datorită prezenței scenice a manechinilor Trust Models, a determinat mai mulți designeri, magazine și saloane să solicite modelelor să reprezinte imaginea lor. Printre aceștia se numără: L’atelier Ioana Călin, Diva by Liana Szilagyi, Otto Hermann, Zsuzsa Andrasi, Annamaria Ullmann, Salon Expressive, Adriana Popescu, Salon Beauty of Secrets, Quick 24, Aquastar, Szatmari Friss Ujsag, Roza Oro, Beauty Flavour, Urban Outlet, Magazinul ONE.Și pentru că nu este suficient să participi la evenimentele altora, Trust Models a organizat pentru sătmăreni manifestări proprii cum ar fi: Easter Fashion & Trends, Spring Fashion Night, Valetine’s Day Fashion Event, Bodypaint show la Aquastar, prezentari de modă pentru designeri și în cadrul Opel DragRacing, Chevrolet DragRacing, Wedding Expo & Bridal Show.

andrea

Manechinii Trust Models au participat la importante castinguri naționale: Elite Model Look Romania 2013 și Next Top Model by Cătălin Botezatu. Modelul Andreea Nagy, în urma castigului Elite Model Look Romania 2013, a fost printre finalistele concursului.  În acest an, Andreea a semnat un contract cu Face2Face Model Management și va pleca în China pentru ședințe foto și prezentări de modă.

Agenția Trust Models așteaptă în permanență fete și băieți pentru a se înscrie la cursurile gratuite de modelling oferite de specialiștii agenției. 

Cerințe:
– Fete peste 13 ani și 1.72 m înălțime;
– Băieți peste 16 ani și 1.82 m înălțime.

Cursurile au loc săptămânal la Vila Poesis și în cadrul lor, pe lângă mersul scenic au loc și vizionari de filme, înregistrări de la prezentări de modă, discuții deschise pe diverse teme, se prezintă designeri, case de modă, role play-uri și alte activități interactive.

Cei care au ales să facă parte din Trust Models mărturisesc că se simt într-un colectiv cald și primitor, unde pot învăța lucruri noi și își pot dezvolta personalitatea.

Înscrierile la cursurile Trust Models se fac la Kariklea David , telefon: 0740.947.161 sau pe contul de Facebook .

6 comentarii

 1. Ghiriti Denis Răspunde

  Ma numesc Ghiriti Denis ,joc fotbal am inaltimea de 1,85 si 77 de kg

 2. Darius Răspunde

  Bună ziua
  Am o întrebare,înălțimea minima la baieți este 1,82?
  Eu am vârstă de 17 ani și înălțimea de 1,75.are rost sa vin la d-stra?
  Mulțumesc anticipat

 3. Ghiriti Denis Răspunde

  Bună ziua
  Ma numesc Ghiriti Denis am 1,85 si 77 de kg

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Tradiționalul Bazar de Crăciun, la Filarmonica ”Dinu Lipatti”

Filarmonica “Dinu Lipatti” va găzdui în data de 12 decembrie 2014, începând cu ora 18:00, tradiționalul Bazar de Crăciun organizat...

Închide