Ultima actualizare: ieri, 21:32
Locale

Un nou termen pentru centura de ocolire a Sătmarului

ovidiu silaghi, adrian stefTermenul de depunere a ofertelor pentru centura de ocolire a municipiului Satu Mare a fost prelungit, după ce unele dintre firmele interesate de obţinerea lucrării au cerut clarificări suplimentare față de documentația prezentată de CNADNR.

Deputatul Ovidiu Silaghi, fostul ministru al Transporturilor, a precizat astăzi, într-o conferinţă de presă, că noul termen este pe 14 ianuarie, întrucât au fost unele solicitări de clarificări. Licitaţia se anunţă una dificilă, a mai fost deja un nou termen, pe 8 decembrie.

Potrivit deputatului, suma este estimată la 8 milioane de euro şi sunt interesate firme foarte puternice.

“Chiar îi înţeleg pe cei de la CNADNR că sunt atât de atenţi. Firmele care au participat sunt toate de top european, să nu zic mondial. Clarificări dacă cer dânşii trebuie să le faci ca licitaţia să fie adjudecată corect”, a declarat Silaghi.

Preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, a subliniat faptul că s-au depus toate diligenţele pentru ca această investiţie foarte importantă să fie realizată.

“Vom face tot posibilul să susţinem să se întâmple această investiţie. S-a vorbit foarte mult despre centură, cred că acum suntem în linie dreaptă. Atâta timp cât această procedură de licitaţie a fost pornită înseamnă că există sursa de finanţare, vreau ca sătmărenii să înțeleagă că nu sunt poveşti”, a declarat Adrian Ştef.

22 comentarii

 1. Marius iancu Răspunde

  Mari papagali ……. Proiectul este de150 mil eur iar termenul a fost devansat pe 12 01

  Doua gaini ne comunica timpenii

 2. sisi Răspunde

  Adică ne mai trebuie timp ca să aranjăm cine să cîștige…că banii oricum ajung la noi…

 3. Corina Vlad Răspunde

  Promisiuni deșarte…

 4. Gicu Răspunde

  Doar povesti.

 5. Petruska Lorand Răspunde

  Domnilor, nu mai iesiti in presa decat dupa ce ati facut podul! In rest doar povesti!!!

 6. Petruska Lorand Răspunde

  Domnilor, nu mai iesiti in presa decat dupa ce ati facut podul! In rest doar povesti!!!

 7. Alex Răspunde

  Praf in ochii,satmarenilor imbecili!!Ce tot o dati in fiecare articol unde apare ametitu Silaghi,citez:fost ministru al transporturilor!ma imbecililor asta a fost numit ministru ptr.3 saptamani incare nici macar nu a aflat unde se situeaza cladirea Ministerului respectiv!plus ca tot ce este numit politic,fara pregatire de specialitate e un mare FASSSSSSSSSSSSSSSS!exact ca cele 2 animale din poza!

 8. claudiu Răspunde

  STATI LINISTITI OAMENI BUNI CA TOATE PORGIILR SE TRAG PENTRU A CISTIGA ,, TEHNIC ASISTUL , LUI ,, GOVOR.. VOR IMPINGE TOTUL CA SA AJUNGA PE MINA LOR SI PINA LA URMA DIN TOATA TARASENIA ASTA VA IESI DOAR O POTECA DE OCOLIRE ,,

 9. adi Răspunde

  “Eu iintru pe geam daca sunt dat afara pe usa ,dar tot rezolv problemele “satmarenilor”intru la Ponta peste tot am intrari spunea vestitul mincinos primar COICA dar el nu a facut nimic doar pt el si sleahta lui .
  Cel mai mincinos si slab administrator de oras pe care l-am avut .DEMISIA.

 10. Corina Vlad Răspunde

  Cum ramane cu podul peste Somes? Renuntati la el? Nu sunt bani? Sunt prevazuti pentru centura de ocolire bani in bugetul de stat? N-am vazut nicaieri in buget prevazut asa ceva.

 11. Kocsis Endre Răspunde

  Nu inteleg cum s-e poate face centura de ocolire a orasului fara macar un pod peste Somes s-au merge numai de la Drum Carei spre Aeroport prin Purcul Industrial Sud.

 12. remus Răspunde

  Campionii miniciunilor, aroganți, nesimțiți, Papici e prea bună să stea în gașca lor.

 13. adi Răspunde

  Cei de la CNADR nici nu au auzit de Coica,nu a fost la vreo negociere la Bucuresti,a distrus orasul ,speram sa raspunda in fata legii pt ilegalitatile pecare le-a facut dea lungul anilor cat a avut pe mana bani publici.

 14. Ovidiu Răspunde

  DOMNILOR “JURNALISTI” !!!!
  DE CE DEZINFORMATI CITITORII?
  Domnul deputat a spus ca valoarea este de APROXIMATIV 108 MILIOANE EURO !!!
  De unde ati scos cifra de 8 milioane?

 15. centura podul si fraierii Răspunde

  cei mai mari mincinosi din istoria samarului , silaghi si stef , de fraierii care l-au votat pe silaghi sa scape de arest nu mai zic nimic…….

 16. Gicu Răspunde

  Mai frumoșilor..da unde l-ați ascuns pe Govoras??ca nu mai iese, si-a dat seama cat de penibil e si ca face de Rușine Satmarul??mai guiță prin gazeta lui asa câte unpic..ziar de ccct gazeta aia, ca patronul!!

 17. varza Răspunde

  Soseaua de centura nu e pe lista guvernului pentru anul 2015 ! Asa ca se va taia iar panglica……peste 25 ani

 18. dereticat Răspunde

  Alo, Florisalul? Cand veniti sa ridicati niste gunoaie de postaci, care put a comanda politica acelista?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.